Ботев ПловдивИзвън БългарияФутбол

Рендето Бьорнер категоричен: Ботев е по-добрият отбор и ще победи Левски

Георги Марков, който преди време игра за отборите на Ботев и Левски, сподели, че не одобрява напускането на Люпко Петрович от “Герена”.

“Универсалното ренде Бьорнер”, както е известен Марков, направи и прогноза за крайния изход от утрешното дерби между “жълто-черни” и “сини”, прогнозирайки победа за “канарчетата”

“Ботев ще победи Левски. Домакините са по-добър отбор, играчите са класни. При Левски се смени собствеността и треньорът в лицето на Топузаков. Той е левскар, обича клуба, дал е много. Иска да работи и е амбициозен. Пожелавам му успех.

И другите от спортния щаб са добри момчета, но времената в Левски са трудни, криза е. Виждаме, спират се парите за премии, а това значи нещо.
Не одобрявам напускането на Петрович, но той си е взел решението как да си тръгне от Левски.

Вижте, аз съм чул за проблеми между него и шефовете, за напрежение. Но го знам от приятели, не от първа ръка. Трудни са времената на “Герена”, не се дават пари за играчи и селекция, спират премии, а пък се обещават за козирка и табло.

Може би ръководството трябва да каже защо се налага да се привличат свободни агенти. Левски няма играчи, за да стане шампион. Левски има отбор за тройката”, завърши за 7 дни спорт Марков.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker