Ботев ПловдивФутбол

TribunaPlovdivTV HD: Петър Пенчев: Ботев е велик клуб, заслужава да е в тройката

Старши-треньорът на Ботев Пловдив Петър Пенчев говори след победата на момчетата му над ЦСКА, като по този начин те си осигуриха място в шестицата.

„Много го желаехме този успех. Развълнуван съм и съм много щастлив. Ботев е велик клуб и заслужава място в призовата тройка, а не само в шестицата. Финалните ми думи преди да излезем на терена бяха да играем за публиката Те са невероятни и ни подкрепят. Те са фактора, който до голяма степен ни кара да играем така. Едно голямо благодаря на футболистите. Те показаха мъжество и характер и в трите мача. Трябва да се стремим да запазим това постоянство. То е много важно за нас и за всеки един футболист. Това трябва да стане основна наша черта. Искахме Момчил Цветанов да търси пространство зад централните защитници. Получи се и много сме доволни.“


„ЦСКА са гранд, имат отлични индивидуалности. Готвихме се за труден мач и така се оказа. Отбелязахме два гола, а през втората част успяхме да ги запазим. За нас беше много важно да играем подобни мачове., като днешния. За развитието на младите футболисти ще бъде от особено значение. Мисля, че след това, което направихме, единственото за нас е да се наслаждаваме на мачовете до края на първенството“, завърши наставникът на Ботев пред Диема.

* Видеоклипът е качен от екипa на TribunaPlovdiv.bg в 720p HD качество, но YouTube ще го стартира с 360p. За да го стартирате с 720 HD качество е нужно едно кликване на “Настройки” (намира се на черната лента в дясно под клипа) и след това да изберете 720 HD.

Още по темата:

ВИДЕО: Вижте головете от победата на Ботев над ЦСКА 

Ботев го направи! Справи се с ЦСКА и е в шестицата за сметка на Левски

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв >>

Подобни

Един Коментар

  1. МОЩНО В ТРОЙКАТА И ДОГОДИНА В ЛИГА ЕВРОПА.БРАВО ПЕПО ТАКА СЕ ИГРАЕ ЖАЛКО ЧЕ НЯМА ДА МОЖЕМ ДА ГО СЛОЖИМ ПАК НА БУФЕРИТЕ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker