бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивТрибуна Пловдив TVФутбол

ВИДЕО: На ”Лаута” настана време разделно – вижте какво казаха привържениците и Христо Бонев

Привърженици на Локомотив Пловдив и легендата на отбора Христо Бонев дадоха пресконференция, на която хвърлиха разкрития около управлението на Константин Динев, който възнамерява да продължи да управлява клуба.

От страна на привържениците присъстваха Велин Терзиев – Нежния, Димитър Колев, Димитър Ботушаров, Георги Дамянов и Христо Бонев – Зума.

Първи започна Димитър Колев:

Повод за срещата ни е да представим на цяла България за какво става въпрос в Локомотив. Ние искаме да покажем каква е истината с факти и дали Константин Динев е благодетел на Локомотив. Ще Ви представим и ще Ви докажем, че вредата му е голяма. Единадесет от футболистите, които играха през изминалия сезон съдят Локомотив. Божидар Стойчев, Тижани Белаид, Жосеф Мендес, Хамед Намуши това са футболисти, които са играли през последната година и не са получавали редица заплати. Александър Станков претендира за 31.500 лева. Жикица Тасевски иска заплати за почти една година, толкова време не е получавал заплати. Диего Фераресо не е получавал също заплати за три месеца. Има още много такива играчи.

Клуба дължи към ВиК пари, към НАП над един милион, към общината също няколко хиляди лева. Това всичко е през изминалата календарна година, нещо, което Константин Динев трябваше да плати. Към ЕVN, хотел Империал, хотел СПС, охраната на стадиона като полиция и пожарна, квартири на футболисти, договора за Централна гара са само част от всичките тези задължения. Всичките задължения с Константин Динев са 5 милиона и 300 хиляди лева.

На практика се оказва, че Константин Динев не е плащал нищо. Само сме натрупали по-големи негативи за отбора. Той тупайки се в гърдите, че е фен на Локомотив пак се изложи. Когато искаше да се завърне, ние имахме разногласия дали да го подкрепим. Крайните фенове бяха против неговото връщане, а по умерените му дадохме втори шанс и да докаже това, което иска да направи. Той не само не го доказа, но и тези, които не го искаха на Лаута се оказаха прави. Това е положението в клуба.

Нашата идея е да заявим нашата позиция спрямо него. Ние му отправяме покана да ни даде акциите до три дена. Няма желаещ, които за момента да иска издръжката на клуба. И никога няма да има докато той е управник на Лаута. Почукали сме на много врати, но няма нито един, който да ни е приел на сериозно когато става дума за Константин Динев. Ако искаме да спасим този клуб, трябва него да го няма в отбора.

Нямаме време за реакция, затова и му даваме тези три дни. Той обяви някакви суми за 350 хил. евро, за да даде отбора. И какво излиза, за 350 хил. евро си купуваш и още 5 милиона задължения. Той дойде в Локомотив без да даде нито един лев за акциите на отбора. Нашата идея не е Локомотив да отиде във ”В” група, не не искаме това.

Ако не ни даде акциите ние ще си търсим път отборът да отиде във ”В” група. Но ако той иска да си задържи акциите и да остане в отбора, това няма да стане. Няма да допуснем нито футболисти, нито треньори. Локомотив няма договор с общината за този стадион. Договора е за волейболния клуб.

Бюджета на клуба е трябвало да бъде два милиона лева, защото той е бил толкова на хартия преди началото на неговото идване. Този бюджет трябва да се намали, да се намерят футболисти, които искат да играят за Локомотив. Естествено те ще са с по-малки заплати. Да се дисциплинираме като публика и да нямаме глоби заради нас. Всеки фен на Локомотив трябва да поеме своята тежест. Ние трябва да докажем колко голяма публика сме отново.

Тази година ще има има над 40 мача в ”А” група, от които над 20 домакинства. Ако ние като фенове ако събираме около 5 хиляди души на мач, то това ще помогне на отбора да се издържа сам. Ние не сме спирали да търсим човек, който да помага на Локомотив. Но ако имаме акциите сега ще изградим едно ръководство, на което обществото да вярва, а това ръководство да изгради отбор. Нека всички бизнесмени, които обичат Локомотив да ни помогнат. Изпълнителният директор в момента е лице близко до Константин Динев. След като придобием пакета от акции ще искаме да се срещнем с всеки един от тези кредитори на Локомотив. Това обаче няма как да стане сега, защото никой не иска да комуникира с нас когато Динев е начело на отбора. Локомотив го е имало от 1926 г. и се надяваме да го има още хиляда години. Ние сме достатъчно много на брой като фенове, за да можем да се обединим и да продължим да изграждаме отбора. Няма опасност Локомотив да загуби лиценза си.

 Христо Бонев заяви:

Снощи точно в 22:10 г-н Динев ми позвъни на телефона. Попита ме за днешната пресконференция. Аз му заявих, че всички, които обичат Локомотив ще са на тази пресконференция. Помолих го първо да прати някакви пари за касата на отбора, защото жените тук – чистатчките нямат една стотинка в джобовете, те не са взимали заплати 4 месеца. Той ми заяви, че може да ми даде акциите само на мен. Дали ще ги даде не знам, но това са неговите думи.

Велин Терзиев – Нежния заяви:

Част от вината, че се стигна до тук е и наша. С бездействията си някак се опитахме да не чуем какво става в отбора. Заради тези компромиси се стигна до тук. Най-голямата ни грешка е ако ние си мислим, че ще дойде новия човек и ще почне да налива едни пари. Ние трябва по най-бързия начин да вземем акциите в наши ръце и да предприемем бързи действия отбора да остане в ”А” група. В момента трябва да си луд да дойдеш да даваш пари в Локомотив. Трябва да дойдат хора, които искат да направят Локомотив институция, която да се издържа сама. Локомотив е марка, той е клуб, който е с хиляди привърженици. Повярвайте ми, всички се съобразяват с нас. Ако не покажем, че сме силна общественост ще сме си виновни сами на себе си. Локомотив ще го вдигнем на крака, в това трябва да сте сигурни.

Димитър Ботушаров заяви:

Между нас се опитва да се вкара някакво чувство на безнадеждност. Феновете сме наивници, но чак такива не сме, за да продължим да вярваме на Константин Динев. Това нещо не може да продължава повече. По-добре да бием достойно в ”Б” група, от колкото да играем срещу едни в ”А” група, а срещу други да не искаме.

Георги Дамянов заяви:

Аз помагах за изграждането на трибуна Спортклуб и съблекалните на отбора. Ние не сме коне с капаци така, че трябва да му благодарим, че и той направи нещо по стадиона. Виждате какви задължения е натрупал отбора през последните години. Ние искаме просто един по-честен футбол. Може малко да плащаме, но ще си го плащаме като хората. Ще наблегнем на добри бонуси, а не на толкова високи заплати. На този принцип ще работим докато намерим, някои по заможен собственик. Ще разчитаме на няколко фирми, които са ни заявили, че ще ни помагат без Константин Динев. Очакваме и приходи от ТВ права. Няма да я закъсаме до Нова година, а до тогава ще се опитаме да намерим нов собственик. Локомотив е добра марка за реклама. Догодина може и да изпаднем както вървят нещата. Ако Динев не ни даде акциите ще започнем от ”В” група, а догодина пак ще сме в ”Б” група, тъй като ще влезнем в по-горната група.

Вижте документите, с които футболисти и треньори си искат парите от Локомотив 

Подобни

15 Коментара

  1. Локомотив ще го има, докато ни има нас феновете! Всички са на мнение, че свинята няма място в нашия клуб, така че и да иска, няма как да остане, всичко друго са жълти лайна и провокации. Локомотив е вечен и ще остане неопетнен, дори недоброжелателите ни да се гърчат в турските си пари от густо. Само локо, кур за Коко

  2. Коло тъжно ! То отбора им отива по дяволите а те не спират да пцуват ботев !!! Вие не си обичате отбора ..вие сте научини да мразите а не да обичате

  3. Искам да попитам г-н Колев как обмисля с отбор със слаби играчи (такива,които ще получават малко пари, за малко пари добри играчи няма да играят в отбора, тва е ясно) да върне хората на стадиона. Ясно ли му е че ЦСКА ще ни бие с 5:0 а Ботев с 10?

    1. Поне няма да е от посредствен Литекс с 2-5 и 0-5 !!!! И в наредени и бездушни дербита!!!

    1. По-неграмотно и смислово побъркано изказване не бях виждал орез живота си. Копаете вече под дъното.

      1. “Орез живота си”
        Здравей жълти мюсюлманино,
        много се радвам, че си успял да пишеш на български. Пожелавам на теб и на останалите жълти фенове, ДПС да не спира да ви дава пари, че до сега не съм видял Българо-мохамеданин, който пак да е станал християнин, за да не се налага да сменяте вярата.
        Бог да е с нас, алах си е с вас.

  4. sme6no mnogo sme6no vie zasipahte otbara ve bokluci mrisni gadni sega koko e vinoven davi eyba nay miloto davi eyba i produljavate da govore te gluposti normalno e vie ste narkomani neznae te kvo govorete bokluciiiiiiiiiiii

    1. Бохо, само един мъртец може да се разпадне, а ние сме живи, затова може да ти погледнеш пулсиращият фалос, излизащ от утробата на майка ти.
      Гледай си какво става в твоя отбор анКанараспорт и не се занимавай с нас.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker