Локомотив ПловдивФутбол

Крушарски за Висшата лига: Банкови гаранции? – това е напълно несериозно!

Собственикът на Локомотив (Пд) Христо Крушарски се обяви против едно от основните условия към клубовете за лиценз за участие във Висшата лига. Босът на “смърфовете” не е доволен от изискването за банкова гаранция на стойност два милиона лева.

“Гаранция трябва всеки да даде – толкова, колкото може. Банковата гаранция е нещо несериозно! Клубът е едно предприятие – или го водиш към успех, или го проваляш. Всеки да си прави сметка и да си носи кръста. Аз като влязох в Локомотив да не беше много цветущо положението? Всеки трябва да си намери решение – търси заеми, гледа си сметката си, не дава заплати от 50 хиляди.”

“След като се увеличава интересът към футбола, няма как да не съм доволен. Вариантът с 16 отбора е по-добър от този с 14. Как ще ги намерим ли? Ами ще си ги купим. Ще си ги поделим, за да се знае кой къде е”

“Вариантите Литекс и ЦСКА се обсъждаха, останаха отворени врати, ще се говори още. За Локо София не чух нищо”, допълни Крушарски.

“За мен да си оправя терена е най-малкият проблем. Вече съм започнал. Почваме от 14 април и мога да ви поканя за началото на ремонта.“

“ЦСКА? Всеки трябва да си плаща сметките и тогава да седне на масата. Сега и аз плащам на предишните, които са яли и пили.”

“Коментира се вариантът Литекс да си подаде документите за лицензиране. До 30 април трябва да го стори. Кои отбори са дискутирани най-много? Ами тези, от които всички се страхуват – ЦСКА и Левски. Предимно ЦСКА.”

“Човекът от УЕФА предложи разделяне на две групи – на първа 6-ица и втора 8-ца. Според мен така ще е по-интересно първенството. Няма да се знае кой ще спечели първенството, нито пък кой ще изпадне.”, завърши Крушарски.

Sportal.bg

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker