бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивФутбол

Дяков и Михаил Александров готови за Локомотив Пд

Двама от халфовете на Лудогорец Михаил Александров и Светослав Дяков, които пропуснаха мача с Берое за Купата на България, ще са на линия за следващия двубой на тима. Те отпаднаха от състава на Стойчо Стоев заради травми, но от тази седмица ще подновят пълноценни тренировки, пише “7 дни спорт”.

В Лудогорец се притесняваха, че Дяков ще отсъства за известен период от време, след като навехна глезена си. Вчера обаче стана ясно, че капитанът на шампионите сам иска да играе срещу Локомотив Пд в събота. Новините и около друг контузен – Михаил Александров, също са добри, така че и той ще бъде на линия.

В състава трябва да се завърне и Козмин Моци, който изтърпяваше наказание срещу Берое заради натрупани жълти картони. Проблемът с наказанията може да се засили в следващите седмици, след като все повече футболисти на тима висят с картони. На един мач от наказание в момента са Александър Барт и Фабио Ешпиньо.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук от тук >>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker