Локомотив ПловдивТопТрибуна Пловдив TVФутбол

ГЛЕДАЙ: Томаш: Като резултат всичко е окей, но имаме слабости! Рекордът е чест за мен

Старши треньорът на Локомотив (Пловдив) Александър Томаш коментира историческия седми пореден успех на своя тим след разгрома над Крумовград с 4:0, предаде репортер на TribunaPlovdiv.bg.

“Искам да подкрепя Петър Хубчев в най-важната си битка. Вярвам, че той ще успее. Познавам го лично. 

Искам да изразя своите съболезнования към момчето, което отлетя в небесата с желанието и амбицията да сбъдне мечтата си да стане футболист. Свалям шапка на човек, който познавам лично – Стилиян Петров, за тази кауза, която организира. Призовавам всички хора да подкрепим и да покажем, че можем да се обединим.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

Като резултат всичко е окей, но има детайли, от които не съм доволен. Имаме си нашите слабости. Опонентът излезе да ни пресира високо, разучил ни е добре. Намерихме силите и смелостта да намерим празните пространства. Радвам се, но можем много по-добре. Трябва да излизаме от зоната си на комфорт, за да се развиваме.

tribunasofia

Това са рекорди, които са за да се подобряват. Това е чест за мен и екипа ми. Хората влагат сърцата си в работата. Знам, че ще дойдат и тежки моменти. Трябва да сме скромни и да изискваме повече от себе си. 

Откакто съм тук, усещам тази магия и виждам, че този отбор има ДНК.
Всичко е възможно, но в момента моя е задачата да не натоварвам футболистите с очаквания. Искам те да изискват от себе си всеки ден, за да се наслаждават на терена. Загубите могат само да ни научат, а победите – скромничко”, каза Томаш.

Стоичков и WINBET представят: Diamond Plus Stoichkov Edition 🏆 атрактивни бонус нива и много печалби

Подобни

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker