Ботев ПловдивТопФутбол

Чистяков: Зингаревич не може сам да издържа клуба, жизненоважно е да се върнем на “Колежа

Изпълнителният директор на Ботев (Пловдив) Герман Чистяков обяви, че за съществуването на клуба е жизненоважно клубът да се премести на стадион “Христо Ботев” възможно най-бързо.

Той заяви, че ако това не се случи ще последват промени, като все още не е решено какви точно ще бъдат те.

“Като клуб искаме ясно и точно да заявим нашата позиция относно стадион “Христо Ботев”. Сега ще обясня, защо толкова бързаме да се завърнем на Колежа. След толкова години чакаме направо съм изненадан, как може да се задават такива въпроси.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

Аз се изморих от 1 година чакаме, а всички ботевист чакат това преместване 10 години. Всички заслужават да се върнат колкото може по-бързо. Това е емоционалната страна. Има обаче и делови въпрос.

Колкото по-бързо започнем да използваме стадиона, толкова по-бързо ще се натъкнем на проблемите, които това преместване крие. Ние се местим на едно голямо и сложно съоръжение. Следователно ако се преместим по-рано ще можем да се приготвим много по-добре за новия сезон. И другата немаловажна причина е, че с използването на новия стадион, ще се влее свеж поток от финансови средства.

Това ще направи клуба много по-малко зависим от собственика. Преместването никак няма да е лесно. Ние сме свикнали в Коматево, където е спокойно и уютно, но мащабите са много по-малки”, заяви Чистяков пред TribunaPlovdiv.bg.
“Ние имаме резервни варианти и план “Б”, ако има проблеми с влизането на стадиона. Ако стадионът не бъди готов, ще се наложат промени, защото собственикът не може само той да издържа клуба. Не казвам дали няма да има втори отбор или неща свързани с школата, но определено ще настъпят промени”, допълни още Чистяков.

Betano официално е в България с Уникални Бонуси за Нови Клиенти – ВЗЕМИ ГИ СЕГА

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker