Локомотив ПловдивФутбол

Футбол, водна топка или просто поредната порция българската пародия по футбол

Днес по време на двубоя между Локомотив София и Локомотив Пловдив станахме свидетели на поредната порция анти футбол в българското първенство.Screen Shot 2014-09-15 at 6.07.35 PM

Този път в допълнение на слабия футбол, който се играе по родните “футболни” терени, главният рефер на срещата Станислав Ставров реши да затрудни до краен предел футболистите на двата отбора.

voda ad loko pd loko sfВ 12-ата минута над стадиона в “Надежда” се изсипа пороен дъжд, който оформи множество огромни локви, като водата на места стигаше до над глезените на футболистите. Стигна се до ситуации, в които футболисти плонжираха да изчистят топката и при падането си хоризонтално на земята те просто потъваха на половина в тях. Изобщо в минутите до края на полувремето спорта, който практикуваха двата отбора по-скоро приличаше на водна топка.

Screen Shot 2014-09-15 at 6.07.27 PMНа почивката децата гонещи топките, които и без това бяха вир-вода се въоражиха с метли и гребла за почистване на сняг, за да се опитат да избутат извън терена поне водата събрала се на корнерите.

Футболистът на “черно-белите” Станислав Маламов коментира пред Диема, че е истинско престъпление да се играе мач в такива условия, но главният рефер и делегата на срещата далеч не бяха на това мнение и подновиха двубоя.

Снимка 1: Sportal.bg, Снимка 2, 3 и 4: Gong.bgХаресай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Един Коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker