ВолейболИзвън България

Тъжно! Почина президентът на Националната волейболна лига

Румен Янчев – председател и изпълнителен директор на „Булстрад Виена Иншурънс Груп“, е починал на 28 август. Това съобщават от компанията.

Румен Янчев беше и президент на Националната волейболна лига, съобщи официалният сайт на БФВолейбол. Той и Валентин Михов стартираха превръщането на клубното ни първенство в комерсиален продукт, който да започне да носи пари на клубовете.

Янчев завършва ВФСИ „Д. А. Ценов” в Свищов през 1980г., специалност „Застрахователно дело“. От същата година е на работа в „Булстрад Виена Иншурънс Груп“ и преминава през цялата йерархична стълба в дружеството.

Многократно специализира във водещи застрахователни и презастрахователни компании в Европа, САЩ и Япония, където се ползва с голям авторитет.

Румен Янчев е бил изпълнителен директор на European Reinsurance Brokers Ltd в Лондон. Регистриран е като брокер на Лондонския пазар.

Снимка: БФВолейбол

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker