бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивФутбол

Тервел Златев: Имаше провокация от стюардите срещу феновете ни

Изпълнителният директор на Ботев Тервел Златев разкри пред sportonline.bg, че е имало провокации от страна и на стюардите към феновете на Ботев. Това е била и една от основните причини те да нахлуят на терена, заедно със съдийските грешки. По думите на Тервел, официалните лица са размахвали палки към привържениците на „канарчетата”.

„Не оправдавам действията на нашите фенове. Те ще си получат наказанията, като предполагам ги очакват ефективни присъди за забрана за посещаване на мачове, заяви Златев. – Но трябва да подчератя, че те бяха провокирани от стюардите, които размахваха палки срещу тях. При подобно отношение може да се очаква такава тяхна реакция. Домакините от Локомотив Сф трябва да вземат нужните мерки за безопасност, тъй като аз лично видях, че в зоната за гостуващата агитка имаше голяма дупка, през която лесно можеше да се мине. Ще видите как при нас всичко е направено както трябва в Коматево за мача с Берое.“

По отношение на наказанието за тима, което ще излезе днес, Златев обяви, че тимът очаква финансова санкция, а не по-сериозна такава – лишаване от домакинство или мач без публика. Причината е, че няма произшествия в резултат на нахлуването на феновете и мачът не е бил прекратен.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

2 Коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker