Извън БългарияТопФутбол

ПРОГНОЗА: Кой ще бъде новият крал на футболна Европа + специални бонуси за финала

След като Севиля грабна шестия си трофей от Лига Европа е време да разберем кой ще бъде и властелинът в Шампионската лига през този сезон. ПСЖ ще се изправи срещу Байерн Мюнхен в неделя (23.08) от 22:00 часа на стадион “Ещадио да Луж” в Лисабон.

Специално за големият финал може да активирате и два специални бонуса. Двата бонуса са само за нови клиенти, така че може да се регистрирате в сайта, в който нямате акаунт. Единият бонус е от bet365 за 100 лв. Кредити за Залози и другия до 200 лв. от българския efbet.

И в двата сайта може да депозирате без кредитна карта, а директно с EasyPay.

През тази година турнирът бе съпътстван от много неизвестни поради пандемията от коронавирус, която обхвана целия свят. Може би най-неприятната новина е, че финалът ще се играе пред празни трибуни. Въпреки всичко обаче парижани и баварци заслужено стигнаха до финала в най-престижния европейски клубен турнир.

Байерн е сочен за големия фаворит в битката за трофея. Баварците играят страхотен футбол и наистина записаха някои впечатляващи победи по време на турнира. Те записаха 6 победи от 6 мача в груповата фаза при голова разлика 24:5, което е наистина феноменално постижение.

На 1/8 финалите в турнира шампионът на Германия не остави никакъв шанс на английския Челси. В първата среща на “Стамфорд Бридж” баварците спечелиха с класическото 3:0 и почти обезмислиха реванша. Въпреки резултата от първия мач Байерн спечели и втората среща по категоричен начин – 4:1.

Поради пандемията от коронавирус и сгъстения цикъл от мачове стана ясно, че от фазата на четвъртфиналите до финала на турнира ще се играе по един мач на директна елиминация.

На 1/4 финалите Байерн се изправи срещу Барселона в най-интересната двойка. Германците бяха изключително безмилостни смазвайки “каталунците” с 8:2.

На полуфиналите Байерн срещна приятната сензация в турнира Лион. Въпреки, че допуснаха доста положения пред вратата си, баварците елиминираха френския тим с класическото 3:0 и така си спечелиха правото да се борят за нов трофей от турнира на богатите.

ПСЖ от своя страна не бе чак толкова убедителен по пътя си към финала. В груповата фаза парижани записаха 5 победи и едно единствено равенство срещу Реал Мадрид.

На 1/8 финалите в турнира “принцовете” се изправиха срещу Борусия (Дортмунд). В първата среща в Германия парижани допуснаха поражение с 1:2. На реванша във Франция обаче, парижани спечелиха с 2:0 като така елиминираха “жълто-черните”.

На 1/4 финалите в турнира ПСЖ записа може би най-трудната и инфарктна победа в историята си. “Принцовете” се изправиха срещу аутсайдера Аталанта, но губеха с 1:0 до 90-ата минута на мача. И точно когато италианците предвкусваха класирането си на полуфиналите, парижани сътвориха страхотен обрат в рамките на 3 минути. Голове в 90-ата и 93-ата минути класираха французите на полуфиналите в турнира.

Там те се изправиха срещу друг от аутсайдерите в турнира РБ Лайпциг. Този път “принцовете” бяха безкомпромисни и след класическа победа с 3:0 ще играят за първи път в историята си на финала в Шампионската лига.

ПСЖ или Байерн Мюнхен? Най-популярният онлайн букмейкър в световен мащаб bet365 определя германския шампион за фаворит в срещата с коефициент от 2.05. Ставката за победа на френския шампион пък е 3.20.

Кой ще бъде новият носител на трофея от Шампионската лига? Отговорът в неделя (23.08) от 22:00 часа.

ПРОГНОЗА: Г/Г и Байерн Мюнхен да победи – 3.10 коефициент.

https://www.tribunaplovdiv.bg/ново-депозирай-бързо-и-лесно-в-bet365-вече-и/

Подобни

Един Коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker