Пак безгрешни в прогнозите! Ето предложенията за тази седмица

 TOP ПРОГНОЗИ – Неделя 20.03.2016 г.

sports betting zalozi prognozi

78% успеваемост в прогнозите ни до момента за месец март

Вече чак ни стана банално да ви пишем за изминалите ни прогнози, тъй като и последните завършиха с безпогрешен успех.

Отново ви предложихме сигурни залози, които по традиция си излизат. Самият факт, че от началото на месеца до момента е успеваемостта ни е 78% говори достатъчно. Факта е, че преди да прогнозираме една среща, анализираме всичко около нея и в добавка с добрите ни познания нещата се получават. Знаете, че не рискуваме с много мачове, тъй като най-важно за нас е да печелим независимо под каква форма. Затова и често ви предлагаме различни добри оферти с увеличени коефициенти, от които си заслужава да се възползвате. Знаем, че изглеждат прекалено примамливо, за да са истина, но те са факт и редица от вас вече се възползваха от тях и взеха добри печалби. Последните такива грабнаха минимум €82 с увеличения коефициент от 8.0 за победа на Манчестър Юнайтед над Манчестър Сити.

Но да погледнем към мачовете. В четвъртък пристига поредната порция футбол, но този път срещите са приятелски и са международни. И точно защото срещите са приятелски, имаме добри спомени от не една или две такива от последния цикъл, които бяха тотални изненади.

Затова съветът ни е да не рискувате излишно с големи суми пари тази седмица. 

Ние няма да се впуснем в залози, тъй като предпоставките за много изненади не са малко. Затова ви предлагаме две оферти отново с увеличени коефициенти, които са перфектни за такива дни (рискови) като четвъртък, петък и събота.

FB_Social_1200x628_Italy_Spain_bg

Първата оферта е за четвъртък и тя е за срещата между Италия и Испания. Betfair предлага увеличен коефициент от 6.0 за победа на Италия над Испания и 6 коеф. за победа на Испания над Италия. Офертата включва още по  €2 бонус за всеки гол в срещата + връщане на залога ако той е губещ. Коефициентите в офертата са добри, така че ако имате фаворит в срещата – действайте. РЕГИСТРИРАЙ СЕ ЗА ОФЕРТАТА ОТ ТУК.  

Втората оферта е за събота. Тя отново е с увеличен коефициент и е за двубоя Германия – Англия.

FB_Social_1200x628_Germany_England_bg

5.0 коефициент Германия да победи Англия или 8.0 коеф. Англия да победи Германия. Тя също включва €2 бонус за всеки реализиран гол в мача + връщане на залога ако той не е печеливш. Тук коефициентът за Германия е по-нисък от този на Англия, тъй като те са смятани за фаворити. РЕГИСТРИРАЙ СЕ ЗА ТАЗИ ОФЕРТА ОТ ТУК.

Как работят оферите:

 Ето и как работи офертата: Регистрирате се от линка под офертата или от картинката над всяка една оферта. Например залагате за победа на Германия – 10 евро. Мачът свършва 2:0 за Германия и общата Ви печалба преведена в сметката ви ще е 54 евроА ако Германия загуби или двубоят завърши наравно, то залогът ти ще ти бъде върнат и така няма да загубиш. Betfair също има CashOut и много ежеседмични бонуси, така че ако все нямате регистрация там, то си заслужава да се регистрирате и да вземете страхотния промо бонус. Направи регистрацията си за две минути от ТУК. 

Това е за тази седмица, очаквайте ни през следващата където ще има нови удари. Препоръчваме ви отново вместо да рискувате в контролите този уикенд, да погледнете офертите с увеличен коефициент по-горе.

 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker