ВолейболЛокомотив Пловдив

Локомотив измъчи Ботев Луковит, но тимът от Суперлигата продължава напред за купата

Отборът на Ботев (Луковит) надигра Локомотив 1929 (Пловдив) с 3:2 (25:13, 24:26, 25:23, 17:25, 16:14), в мач от първия кръг на Купата на България при мъжете, игран в Пловдив.

С този успех тимът от Луковит, който се подвизава в Суперлигата на България  продължава напред във втория кръг на надпреварата, който ще бъде на 4 февруари, а двойките ще бъдат определени чрез жребий.

Победата дойде трудно за луковитци, които се представиха много колебливо в мача и допуснаха огромни амплитуди в играта си. От своя страна домакините пък играха много навито, като дадоха солиден отпор на съперника и доведоха мача в тайбрек.

В петата решителна част играта бе равностойна до 8:8, когато пловдивчани взеха инициативата и поведоха с 14:12. Когато обаче им трябваше само точка да затворят гейма и мача те не успяха да устискат до край и изпуснаха реална възможност за триумфират с крайния успех. Волейболистите от Луковит използваха момента, като успяха да изравнят 14:14 , а крайната победа бе спечелана от тях, след като отбелязаха четири точки от блокада в решителните моменти.

bgvolleyball.com

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук от тук >>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker