Локомотив ПловдивФутбол

Локомотив без Господинов днес

Треньорът на Локомотив (Пд) Неделчо Матушев до последно ще се чуди дали да заложи на неубедителния до момента вратар Йордан Господинов, или на дебютанта Александър Витанов в мача срещу Берое в Пловдив, съобщава „Меридиан мач“. До вчера везните клоняха под рамката да застане младокът за сметка на несигурния ветеран. В последните кръгове Господинов постоянно бърка при попадения, което най-вероятно ще накара спортно-техническия щаб на „черно-белите” да избере Витанов. Вторият страж Божидар Стойчев е с проблеми в рамото и не попадна в групата, а новото попълнение Скорчев не е картотекиран.

Спряганият за титуляр белгиец Емерик де Врийзе получи болки и ще е аут за домакинството срещу Берое. Като цяло се очакват доста промени в състава на Локомотив. Има вероятност аржентинецът Елиан Парино да дебютира в лявата зона на защитата за сметка на Венелин Филипов. Бившият играч на Черноморец не показва добри игри, за което може да бъде оставен на пейката.

Около 250 фенове ще пътуват от Стара Загора, за да подкрепят своите любимци с надеждата отборът да прибави нови 3 точки към своя актив. От треньорския щаб очакват труден мач срещу отбор, който няма какво да губи и ще даде най-доброто от себе си, но всички са обнадеждени от формата и резултатите на Берое напоследък.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker