Новини

Иван Петков: Имаме трудна задача, но отборът има потенциал

0 коментара 📁 Волейбол, Марица - жени, Национали 🕔14.март 2018
Иван Петков: Имаме трудна задача, но отборът има потенциал

Новият национален селекционер на жените Иван Петков даде обширно интервю в предаването “Златният гейм” на Диема.

“Трудна задача имаме, нямаме право на грешка, трябва да си дадем ясната представа какво ни предстои, ще имаме предизвителства, трябва да влязат нови имена, трябва да мислим и за бъдещето на българския волейбол”, коментира Петков.

“Отборът има потенциал, трябва да постигнем и целите си, трябва да затягаме коланите и да работим. На Световното първенство играем с тежки отбори, дано си изиграем правилно картите, трябва да си повярваме, че можем, трябва да имаме търпение един към друг, ние винаги ще бъдем българи”, добави той.

“В организацията ще бъдем максимално стриктни, самият професионализъм трябва да бъде създаден, трябва да има мотивация на самите състезателки, всички заедно трябва да вървим, един отбор се гради от всеки един участник в него, без значение дали това е играч или физиотерапевт, или медицинско лице”, каза още новият национален селекционер.

“Има още какво да дам и да уча, но мисля, че съм подготвен за поста. Всичко, което трябва да се случи ще се случи благодарение на работата”, каза още Иван Петков.

Сподели тази статия с приятели

Няма коментари

Съжаляваме, но няма коментари още!

В момента няма коментари за тази статия, но ти може да си първия, който ще напише мнението си.

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *