Ботев ПловдивТопТрибуна Пловдив TVФутбол

ГЛЕДАЙ: Генчев: Целта е Ботев да изглежда като средноевропейски отбор! Нуждаем се от много нови играчи

Новият старши треньор на Ботев (Пловдив) Станислав Генчев даде първото си интервю пред медиите като наставник на “канарите”. Генчев заяви пред TribunaPlovdiv.bg, че целта пред него е да изгради един средноевропейски клуб, който да играе в Европа.

“За мен е истинска чест да бъда треньор на Ботев Пловдив. През декември имаше бегли разговори и затова не се стигна до мое преминаване. Сега нещата бяха по различни и бързо се споразумяхме.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

Целта пред Ботев е да бъде конкурентен на средноевропейските отбори и да играе в Европа. Условията, които тук са предоставени са много добри. Всичко това дава предпоставки отбор целите на отбора да бъдат високи.
Изключително важно е каква селекция ще направим. Треньорът е най-важното звено в отбора и аз знам каква е моята отговорност, но селекцията е много важна.
Говорихме за няколко имена, работим по списъка, но за момента нямаме нови играчи, което е малко притеснително. Ще трябва време за да може новите играчи да свикнат с отбора. Във всяка линия се нуждаем от нови попълнения”.

Вижте още в прикаченото видео:

Betano официално е в България с Уникални Бонуси за Нови Клиенти – ВЗЕМИ ГИ СЕГА

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker