бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивФутбол

Гамаков: Не бойкотираме Вили, излизаме да бием Берое

Един от изявените млади футболисти на Ботев(Пд) Милен Гамаков говори пред Sportonline.bg за това, как „канарчетата” ще преодолеят психически загубата от Локо(Сф) на стадиона в „Надежда” с 1:3.

Toй опроверга слуховете,че в Ботев играчите бойкотират треньорското ръководство на отбора. И заяви,че Ботев твърдо ще се реваншира за загубата от „червеночерните” като победи силния тим на Берое в Пловдив.

„Няма никакъв бойкот от страна на нас футболистите към треньорското ръководство. Още в предстоящия кръг ще излезем да победим Берое. Просто трябва да забравим мача с Локо(Сф) и да си припомним как убедително надиграхме в пловдивското дерби Локо(Пд). Ако играем по същия начин срещу силния тим на старозагорци ще вземем три точки”, заяви младият футболист на ботевци Милен Гамаков.

„Разбира се, че загубихме важни три точки от Локмотив в София. Но погледнете какво е временното класиране. На трето място е Берое с 21 точки, на седмо сме ние с 18. При една наша победа автоматически се изравняваме с тима на Берое. Има още много мачове, но след всеки от тях или разко се качваш нагоре, или слизаш надолу. Затова ако искаме да сме в шестицата, всеки един мач трябва да го играем като финал”,сподели Милен Гамаков.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker