Ботев ПловдивФутбол

Вили Вуцов готви сериозни промени за Берое

Сериозни промени в титу­лярния състав за домакин­ството на Берое в петък об­мисля треньорът на „Ботев“ (Пловдив) Велислав Вуцов, пише “Тема спорт”. След неубеди­телните игри в последните мачове на пейката ще седне вратарят Адам Стаховяк, ка­то мястото му ще заеме Ми­хаил Иванов. Полякът скъса нервите на спортно-техни­ческото ръководство с гафовете си, а чашата на търпе­нието преля след детинската грешка, която допусна при първия гол на Локомотив (София) в “Надежда”. След това „Ботев“ загуби с 1:3.

Филип Филипов пък ще излезе ляв бек на мяс­тото на наказания за една среща Божидар Васев, френс­кият централен защитник Ро­ман Инез също игра слабо, но дали ще отстъпи мястото си на Радослав Терзиев, ще се ре­шава в последния момент. В халфовата линия Мариян Ог­нянов е неубедителен и вмес­то него може да започне Го­ран Галешич.

Дилемата на Ве­лислав Вуцов е нападението. При лошо време и тежък терен ветеранът Иван Цветков ще остане резерва за сметка на снажния и мощен Александър Колев, който ще партнира на Цветелин Чунчуков. Очаква се в групата на „Ботев“ за мача с Берое да влезе още един нападател – Момчил Цве­танов.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker