Извън БългарияФутбол

Видео: Марадона отново влезна в скандал! Псува Верон в благотворителен мач

На много грозен момент станаха свидетели зрителите на “Мачът на мира”.

Той беше в края на първото полувреме, когато камерите, отразяващи събитието, хванаха как Дон Диего псува Верон. Не е ясно какво предизвика лошите думи у Марадона срещу бившият футболист на Лацио и Интер и Юнайтед.

“Мачът на мира” трябва да бъде един празник, но Диего Марадона го развали. Двата отбора бяха разделени на сини и бели (Диего със синьо, Верон с бяло). Всички на терена успяха да чуят от устата на Марадона думите “син на к***а” , като някои медии дори записаха момента.

На всичко това Верон не обърна внимание, отдалечавайки се от легендата.

Още преди време се пролича, че двамата не се долюбват много. Марадона обвини Верон, че се натиска да става президент на футболната федерация в страната, че е предател и не иска повече да го вижда.

Седмица преди благотворителния мач Дон Диего нападна звездата на Интер Мауро Икарди, наричайки го предател. Гонсало Игуаин също не остана подминат от пеперливия език на Марадона заради сканадала, който се разрасна, след преминаването на “Пипита” от тима на Наполи в Ювентус.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker