бетано най-добър сайт за слот игри
Извън БългарияФутбол

БФС отива на съд, ако сложи емблемата на ЦСКА

Българският футболен съюз не може да сложи емблемата на ПФК ЦСКА АД с трите златни звезди срещу името на ЦСКА-София заради законите.

Това призна високопоставен източник от централата пред “7 дни спорт”. Настоящият надпис “ЦСКА-София”, който грейна и в Разград, а го има и в сайта на БФС, е сложен, за да има все пак нещо като при всички останали участници в шампионата.

“Когато направихме официалния сайт на Първа лига, сложихме надписа “ЦСКА-София” единствено с цел срещу името на отбора да има емблема. Никой не е търсил умишлена провокация, ние сме длъжни да спазваме законите на България. Можем да сложим емблемата на ЦСКА едва когато тя се продаде на търг, който НАП трябва да организира. Ако на този търг емблемата се откупи от ЦСКА-София, то ние ще я сложим веднага и на официалния сайт на БФС, и на този на Първа професионална лига. Просто такива са законите”, обясниха от футболния съюз.

Още по темата:

СНИМКА: Лудогорец се изгаври с ЦСКА, вижте каква емблема сложи на таблото

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker