Ботев ПловдивФутбол

Ботев с опит да задържи двама лидери

В Ботев вече мислят по селекцията, но приоритет е задържането а двама от основните играчи в състава. Халфът Томаш Иршак и вратарят Адам Стаховяк ще стартират преговори за нови договори с клуба. Треньорът Велислав Вуцов призна, че именно легионерите са част от бъдещото развитие на отбора.

“Договорите на Адам и Томаш изтичат юни 2015 година. Преди зимата ние ще им предложим нови контракти. Те се чувстват щастливи в Ботев. Знам, че по Нова година ще могат да преговарят с нови отбори. Няма да ги спираме, но вече обсъждаме офертата за новите им контракти. Те знаят финансите, които им предлагаме, но ако някой иска да ги закупи, ще трябва да плати. И те, и аз знаем, че най-добре е да останат в Ботев”, каза Вуцов пред “Меридиан мач”.

“Сега не са ми на главата евентуалните зимни лагери и новите попълнения. Предстои ни тежка серия с лидерите в първенството, след което ще бистрим какво ще правим през зимата. Засега основното е да концентрирам футболистите за предстоящите битки в първенството. Другото всичко ще си дойде с времето”, каза още Вуцов.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker