Ботев ПловдивФутбол

Ботев се бави с нов договор за национал

Спортният дирек­тор на Ботев Алек­сандър Александров все още не може да се разбере за нов до­говор с национала Йордан Христов. Вторият капитан на „жълто-черните” е сред приоритетите на Кривия и Мъри сред играчите, които са ангажирани с клуба само до лятото. Дру­гият е левият бек Ар­тур Енрике, около който има сериозна драма покрай квотите за чужденци извън ЕС. Защитникът трябва възможно най-скоро да се сдо­бие с българско гражданство и тогава да парафира нов дъл­гогодишен контракт.

Александров и Дан­чо Христов са прове­ли два разговора по време на лагера в Ки­пър, но до момента не са стигнали до консен­сус. Въпре­ки това обаче очак­ванията са след завръ­щането на отбора десният брани­тел, който е твърд титу­ляр в схе­мата на Станимир Стоилов, да преподпише За целта заплатата му ще бъде сериозно увеличе на. Той е в състава още от „Б” група и в момента прибира ме­сечно в пъти по-мал­ко от някои от най-ак­туалните чужденци в редиците на „канар­четата”.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук от тук >>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker