Локомотив ПловдивФутбол

Асен Георгиев пред трансфер в Левски

Разтрогналият с Локомотив Пловдив защитник – Асен Георгиев, може да бъде петото ново попълнение на Левски, пише Livesport.bg.

Вчера бранителят бе забелязан на “Герена” по време на мача от държавното първенство между Левски-Литекс при набор 99, завършил с победа за ловчанлии с 2:0.

Според потвърдена информация на нашата медия, визитата на футболиста не е случайна, а самият той е изключително ентусиазиран от възможността да се завърне на “Герена”.

По време на престоя си като юноша в “синия” клуб – Асен Георгиев бе считан за най-перспективният защитник в цяла България, поради което бе капитан и на юношеския национален отбор на страната.

Това не остана незабелязано от тогавашния спортен директор Георги Иванов-Гонзо, който в тандем с Ясен Петров, даде на няколко пъти шанс на бранителя в някои контроли на тима. Една проверка срещу Черноморец обаче направи така, че Георгиев отсъства от игра близо 1 година заради скъсани връзки. Травмата пък дойде в момент, когато снажният защитник се очакваше да се присъединик трайно към мъжкия отбор на “сините”.

След възстановяването си Георгиев така и не успя да възвърне предишната си форма, а впоследствие Левски се отказа от футболиста. В крайна сметка момчето се озова в Локомотив Пловдив, където направи приличен сезон с екипа на “черно-белите”.

Не бива да се забравя, че футболистът е младежки национал, има огромно желание да играе в Левски, а на всичкото отгоре ще излезе и без пари на “сините”, тъй като вече е свободен агент. Нещо, което със сигурност вече е взето под внимание от спортния директор Георги Иванов.

Livesport.bg

baner tribuna plovdiv pod statiite-2

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

2 Коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker