Ботев ПловдивДюшФутбол

Треньорът на Септември със страхотен жест към юношите на Ботев

След края на двубоя между Ботев и Септември от 1/8 финалите за Купата на БФС при набор 99, завършил с класическа победа с 3:0 за “канарчетата”, на базата в “Коматево” се случи нещо рядко срещано по българските терени. Случка, която ден по-рано изглеждаше немислима, с оглед поведението на наставника на Лудогорец по време и след края на двубоя между неговия тим и Ботев от същия турнир при набор 97.

Наставникът на софийския “Септември” Людмил Георгиев пожела да влезе в съблекалнята на “канарчетата” и получи разрешение от треньора на “жълто-черните” Румен Байрев. Присъствието на гостуващия наставник бе прието с лек смут от юношите на Ботев, но думите му показаха, че футболът е наистина велика игра и хора като Людмил Георгиев заслужават само адмирации.

Треньорът поздрави ботевистите за победата и заяви, че им благодари за коректното отношение по време на цялата среща. Георгиев допълни, че “канарчетата” са играли по начин, с който неговият тим не е можел да се справи и пловдивчани са стигнали заслужено до победата. В допълнение треньорът каза, че “жълто-черните” са най-футболният отбор, с който са се срещали до момента. Думите му бяха приети с огромни усмивки от “жълто-черните” юноши, които му благодариха и с треньора Байрев пожелаха успех на Септември в предстоящите му мачове.

academy.botevplodiv.bg

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker