Локомотив ПловдивФутбол

Акрапович: Горд съм! Трябва да затвърдим успехите си, няма граница нагоре

Старши треньорът на Локомотив Пд – Бруно Акрапович, говори пред Диема, след загубата с 0:1 от Страсбург в реванша от третия предварителен кръг на Лига Европа. “Смърфовете” напуснаха турнира след две поражение с 0:1 в двете срещи.

“Нямахме късмет в някои важни моменти. Но мисля, че не позволихме на Страсбург да покаже максималните си качества. Неутрализирахме ги, бяхме равностойни на тях. През втората част влязохме в добър ритъм”.

“Направихме добър мач и тактически неутрализирахме техните силни играчи. Ако беше влязъл този гол на Езе, всичко щеше да се обърне. Голът на Георги Илиев в края също можеше да промени хода на срещата. Но аз съм горд от представянето ни. Представихме България по един страхотен начин”.

“Сега имаме целта да сме още по-добри в нашето първенство и да постигаме все по-добри резултати”.

“Вижда се какви играчи има Страсбург. Те вкараха с първия си шанс. Не е лесно да реагираш в такава ситуация. Важно беше да държим мача отворен до края. В нашата игра личаха хубави подавания, хубави действия. Но за жалост не успяхме да минем още един кръг”.

“Имах план “Б”, ако Езе не бе дошъл. Но Езе е стена. Има характер, благодаря му, че дойде и помогна. Не мога да разбера тези неща – да не дава виза на един играч от футболен клуб. След като слезе от самолета, той дойде, влезе на терена. Не знам как се случи тази ситуация”

“Искам вече очакванията да са по-високи. Не трябва да влизаме в дупка, да мислим негативно. Трябва да затвърдим успехите си. Няма от какво да се крием. Няма граница нагоре. Искам срещу всеки да покажем това, което показахме срещу Страсбург.


“Пресирахме противника, така че да изритва топката напред и в трибуните. Това показва, че сме играли добре”.

“Стивън Езе е важен играч за нас. Мисля, че той се разви много с наша. Нормално е да има интерес към него. Но мисля, че трябва поне още една година да стои тук, за да се развива. Ние всички искаме той да остане с нас”.

„Черно-бялата“ европейска ода завърши! Франция остана непревземаема! Локомотив Пд напуска Лига Европа!

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker