Ботев ПловдивФутбол

Ботев Пд търси първи успех на “Герена” през новия век

Тази вечер от 18:45 часа отборът на Ботев Пд излиза на ст.”Георги Аспарухов” в София срещу Левски в двубой от програмата на третия кръг в efbet Лига.

“Канарчетата” започнаха с равенство – 0:0 с Арда и успех с 3:1 над Дунав. Те ще търсят първа победа в София над Левски от 1997 г. (1:0).

Добрата новина на Желко Петрович е, че ще може да разчита на възстановените Антонио Вутов и Александър Тонев. Извън сметките са трайно контузените Атанас Зехиров и Джонатан Перейра. От групата отпадната Родни Клостър и Антон Карачанаков. Ботев тръгна в първенството с 0:0 срещу Арда, а в следващия кръг победи с 3:1 Дунав (Русе).

Със сигурност ни очакват интересни 90 минути, като в тях любопитно ще бъде не само на терена, а и как взискателната публика на Левски ще приеме новия треньор.

Треньорът Петър Хубчев планира да пусне само три от новите попълнения тази вечер. На вратата като титуляр ще започне Милан Миятович, който оставя добри впечатления досега. Пред него ще е централният защитник Янис Каргас, който ще трябва да се справя с опасните и технични нападатели на Ботев. В атака пък трябва да започне нападателят Дени Алар, който дебютира официално за Левски срещу Етър във Велико Търново.

Насиру Мохамед и Найджъл Робърта са в групата, но едва ли ще започнат от първата минута. Зад Мариани се очаква да играят Тиам и Райнов, а по крилата ще действат Паулиньо отляво и Станислав Иванов отдясно.

Вероятни състави:

Левски: Миятович, Миланов, Каргас, Рейш, Горанов, Ст. Иванов, Тиам, Райнов, Паулиньо, Мариани, Алар

Старши треньор: Петър Хубчев

Ботев Пловдив: Аргилашки, Кардосо, Пиргов, Кр. Димитров, Филипов, Балтанов, Ван Арнем, Вутов, Неделев, Перван, Тайлон

Старши треньор: Желко Петрович

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker