бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивФутбол

Феновете на Ботев (Пд): Йорданов, не убивай футбола!

Обединените фракции на Ботев Пловдив излязоха с декларация по повод главния съдия Николай Йорданов, който ще ръководи ключовия мач от полуфиналната фаза за Купата на България срещу ЦСКА- София.

Публикуваме текстът без редакторска намеса:

“ Препоръка – ЙОРДАНОВ не убивай страстта във футбола!
Съдийската комисия към Българския футболен съюз обяви вчера поредния скандален наряд за първия полуфинал в турнира за Купата на България срещу ЦСКА. Двубоят в Пловдив ще бъде ръководен от Николай Йорданов, а това назначение силно притеснява футболната общественост под тепетата.
Считаме за редно да обявим притесненията си и дълбоките си съмнения, че отново ще станем свидетели на поредното съдийско фиаско, което преживяхме тежко през 2018-та година на полуфинала със Славия. Дълго футболна България ще помни съдийските тесли на Валентин Железов, който подготви нашия отбор за касапницата в София. Пиронът в ковчега на футбола у нас бе забит от Станислав Ставров, който затвърди мафиотския облик на българското футболно съдийство с грубото погазване на всякакви достойнства и морални принципи. Безскруполният службогонец и сребролюбец Ставров днес вече не е част от съдийската колегия, но какво от това?

Ботев бе изхвърлен по най-грозния начин и не бе допуснат за поредна година да играе финал за Купата, а 2018-та година се превърна в една от най-срамните за българския футбол. Хиляди пловдивчани останахме дълбоко втрещени и омерзени от видяното. Смятаме, че всяка година българското съдийство копае дъното и го прави със завидни темпове, за да затрие и малкото от онова, което е останало от него. Смятаме, че повече няма накъде да се копае, но явно може и още.

Още помним отсъжданията на „Съдия Номер 1“ през 2014-та година срещу Лудогорец за Суперкупата, когато бяхме порязани с поредния измислен червен картон на Алекс Колев.

Нас не ни интересува с кого на трезво и нетрезво състояние води разговори Николай Йорданов през седмицата. Интересува ни единствено и само неговите футболни преценки през 90-те минути на футболната среща. Интересува ни, защото не искаме да се повтори онова, което преживяхме през 2018-та година. Нека футболистите да покажат своите умения на терена, а двата щаба да се надиграват в пълния смисъл на думата на зеления терен, но не и победителят в тази среща да се определи само от един човек. Стига вече!

И за последно, това което ни прави дълбоко впечатление преди този така важен двубой, иначе нападателният треньор на ЦСКА Любослав Пенев е доста снизходителен и мек в изказванията си за съдията, което не е типично за неговия нападателен нрав.

Защо, само той си знае, а ние можем да предполагаме и да се съмняваме!
Искрено се надяваме утре Пловдив да не стане свидетел на поредното убийство на футбола ни!
Само БОТЕВ!
Обеднинени фракции BULTRAS“

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker