бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивФутбол

“Черно-бялата” инерция смазва Септември (Сф)…

Локомотив (Пд) търси нов успех в Първа лига. След сладката победа над Левски в миналия кръг (1:0), сега момчетата на Бруно Акрапович ще опитата да сломят съпротивата на Септември (Сф) в среща от деветия кръг на шампионата.

Локомотив отива в София в приповдигнато настроение след победата с 1:0 над лидера Левски в миналия кръг. Пловдивчани показват израстване с всеки следващ мач и постепенно започнаха и да се изкачват в класирането. Сега те се надяват да продължат с добрите си игри и да прибавят нови три точки в актива си.

Двата тима нямат много срещи помежду си на ниво Първа лига. В досегашните 6 сблъсъка статистиката е напълно изравнена – по 2 победи за всеки и 2 ремита. Локо обаче все още няма успех в София, където може да се похвали с 2 равенства и 1 поражение.

Домакините нямат проблеми с контузени или наказани. Очаква се те да излязат в състав Галев под рамката и Стоянов, Бенга, Добрев и Серхио в защита.Алвеш и Меледже ще действат в средата на терена, а Гади и Георгиев ще започнат на крилата. Атаката ще води Будинов, а зад гърба му ще го подкрепя Галчев.

В същото време Локо е без контузения Димитър Везалов. Така на вратата ще стартира Луков и пред него карето Пертович, Георгиев, Езе и Томашевич. Банович и ангелов ще са двамата дефанзивни полузащитници, а Умарбаев ще бъде в ролята на плеймейкър. Карагерен и Буна ще оперират по крилата, а на върха на атаката ще действа Аралица.

Вероятни стартови състави:

Септември (Сф): Галев, Стоянов, Бенга, Добрев, Серхио, Меледже, Алвеш, Гади, Галчев, Георгиев, Будинов

Локомотив (Пд): Луков, Петрович, Георгиев, Езе, Томашевич, Банович, Ангелов, Умарбаев, Карагерен, Буна, Аралица

Главен съдия: Никола Попов

Локомотив (Пд) с един нов в групата за мача със Септември (Сф)

Подобни

Един Коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker