бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивФутбол

Ще спре ли Локо Пловдив победната серия на ЦСКА? (превю)

Днес от 18:00 часа на “Лаута” един срещу друг се изправят Локо Пд и ЦСКА. Двата отбора се намират съответно на 4-то и 3-то място в класирането и са в силна форма. Червените влизат в срещата със серия от 6 поредни победи в А група и разгром над Левски с 3:0. Смърфовете пък имат 3 поредни успеха, а в класирането са преди съгражданите си от Ботев. Локо Пд ще опита да спре шампионския устрем на армейците и успоредно с това да влезе в челната тройка на временното класиране.

Очаква се треньорът на домакините Александър Станков да подходи без излишни рискове. Здравко Лазаров все още не е готов да започне като титуляр. Електричката беше с контузия и е възстановен, но не се намира 8 добра кондиция. Така капитанът ще седне на пейката срещу бившия си отбор. В стартовия състав спрямо мача със Славия (3:1) пък се очакват две промени. Валери Георгиев Вероятно ще започне като титуляр Вместо Стелиос Илиадис в центъра на терена, а Дани Кики има големи шансове да заиграе по дясното крило. Има и вариант там да действа Маламов, а отляво да бъде позициониран Якимов. В защита Станков ще заложи на Тунчев и Белаид в центъра, Тодоров отдясно и Диего отляво. В халфовата линия със сигурност титуляр ще е Н’Дайе, а наставникът на домакините вероятно ще заложи на двама нападатели в предни позиции -Гади и голмайстора на А група Камбуров.

Стойчо Младенов пък не планира промени в титулярните 11 спрямо мача с Левски (3:0). Все пак е възможно да има едно разместване и то да е на върха на атаката, където Мамади Сидибе е крайно неубедителен. Не е изключено малиецьт да седне на пейката за сметка на Кировски или Морейра. Извън групата останаха Мболи, Долапчиев и Ревсон.

Стадионът в парк “Лаута” ще бъде пълен с максимално допустимия си капацитет в момента – 6250 зрители.

Днес, 18:00 ч

Стадион „Локомотив”, Пловдив

Цени на билетите: централна трибуна – 10 лв., „Спортклуб” – 7 лв., деца и пенсионери – 3 лв., гости – 8 лв.

Пряко по Нюз7

Съдия: Никола Попов

Вероятни състави:

Локо (Пд): Господинов, Тодоров, Тунчев, Белаид, Диего, Н’Дайе, В. Георгиев, Кики, Маламов, Гади, Камбуров

ЦСКА: Черни, Ап. Попов, В. Илиев, Менди, Фо-Поре, Янчев, Чочев, Марсиньо, Гъргоров, Милисавлиевич, Сидибе

“Тема Спорт”

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук от тук >>>

Подобни

2 Коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker