бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивФутбол

Ще продължи ли “дървената ваканция в БГ футбола”? Ще се съгласят ли Ботев (Пд) и Лудогорец да “покарат ски” в кв.Коматево?

Отборите на Ботев (Пд) и Лудогорец ще се опитат да изиграят днес двубоя помежду си от 22-ия кръг на Първа лига. По програма срещата трябваше да се проведе в понеделник от 17:30ч. , но бе отложена с 24 часа заради лошите атмосферни условия в Коматево.

Надеждите и на двата клуба са днес условията да са по-добри и мачът все пак да се проведе.

Двубоят трябваше да се състои снощи от 17:30ч., но поради неспиращия да вали сняг, той бе отменен със съгласието на главния рефер Ивайло Стоянов, делегата на срещата, както и представители на двете страни.

“Орлите” отпаднаха в средата на миналата седмица от Милан в Лига Европа и вече мислят изцяло за първенството, а целта е ясна – триумф в Първа лига за седма поредна година. Срещу тях обаче се изправя неудобния им в последно време Ботев, който в последните директните двубои за Купата на България и за Суперкупата спечели мачовете.

“Канарчетета” стартираха годината със загуба от Левски, дошла след автогол в последните минути. Сега отборът на Николай Киров ще се опита да вземе нещо от друг от фаворитите, за да затвърди мястото си в челната шестица. Очаква се повторен дебют за “жълто-черните” да направи десният бек Филип Филипов. Той ще замени продадения именно на Лудогорец Цветомир Панов.

За Лудогорец мачът е шанс да вземат победа №150 в елита. Димитър Димитров вероятно също ще направи някои промени, а една от тях ще е оставането на Вандерсон на пейката, който в последно време не е особено убедителен в изявите си.

ОФИЦИАЛНО: Отложиха пловдивското Дерби!

ОФИЦИАЛНО: Отложиха пловдивското Дерби!

ОФИЦИАЛНО: Отложиха пловдивското Дерби!

https://www.tribunaplovdiv.bg/%D1%83%D1%82%D1%80%D0%B5-%D0%BB%D0%B8-%D1%89%D0%B5-%D0%B8%D0%B3%D1%80%D0%B0%D1%8F%D1%82-%D0%B1%D0%BE%D1%82%D0%B5%D0%B2-%D0%BF%D0%B4-%D0%B8-%D0%BB%D1%83%D0%B4%D0%BE%D0%B3%D0%BE%D1%80%D0%B5%D1%86/

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker