Локомотив ПловдивФутбол

Човек от ПФЛ е сред новите шефове на Локомотив

Бивш генерален секретар на Професионалната футболна лига ще бъде новият изпълнителен директор на Локомотив (Пловдив). 64-годишният съратник на Валентин Михов и Стефан Капралов Тодор Лучев ще влезе в канцелариите на “Лаута” още днес. Новината съобщи назначеният преди два дни за главен мениджър на клуба Емил Велев. Кокала и Лучев пристигат днес на стадиона, за да поемат работата. Велев потвърди, че ще изведе отбора на първо занимание на 16 юни, понеделник. 52-годишният специалист заяви още, че не го е страх да приеме предизвикателството да седне на горещия стол в размирното за клуба време. Както е известно, ултрасите на “смърфовете” се заканиха да саботират заниманието и да не допуснат отбора да тренира и играе в Пловдив, докато негов благодетел е Константин Динев.

„Защо да не започнем в понеделник. Мен не ме е страх. Бях безработен, сега си намерих работа. И то добра. Връщам се в Локомотив, където имах само добри моменти. Постигнахме добри резултати, дано запалянковците си спомнят какво е било. Отивам там да правя добро. Опимист съм. Знаете, че мога да оцелявам при всякакви ситуации“, каза пред “Марица” Велев.

„Не мисля, че ще ме посрещнат враждебно. Преди време казах, че съм готов да сложа каска и ризница и да отида на „Армията“ да стана треньор на ЦСКА. Сега те не са ми необходими. Локо има отлична публика, нормални хора. Мисля, че мястото на отбора е в “А” група. Дано запалянковците проявят разбиране и осигурят комфорт на играчите. Иначе знаете, че аз не бягам от критика и отговорност. Надявам се да се стигне до обединение“, поясни Кокала.

„Ще разчитам на голям щаб, все пак ще съм главен мениджър и ще трябва да има хора, които да тренират състава. В него влизат Любомир Симов и Христо Колев – Бащата. Михаил Ролев ще продължи да отговаря за подготовката на вратарите. Ще ми трябват и още един-двама помощника“, подчерта Кокала.

Блиц

baner tribuna plovdiv pod statiite-2

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Един Коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker