бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивФутбол

Честит рожден ден на човека, поднесал Купата в прегръдките на бултрасите…

Днес рожден ден празнува старши треньорът на Ботев (Пд) Николай Киров-Белия.

Човекът, който преди три седмици изведе “канарчетата” до най-големия триумф в съвременната им история, а именно Купата на България, става на 42 години.

Белия, както е известен Киров в спортните среди, пое Ботев (Пд) в края на август 2016г. и за по-малко от 12 месеца начело на тима успя да донесе първи трофей във витрината на “жълто-черните” от 36 години насам.

Киров започва футболната си кариера в тима на Марица (Пловдив) като вратар. След това играе 3 сезона за Ботев (Пд) и един за Добруджа (Добрич). През 2007 г. е назначен за старши треньор на отбора от Източната “Б” група Спартак (Пловдив). През 2015г. става директор в ДЮШ на Ботев (Пд), а малко след това и старши треньор на първия тим.

Екипът на TribunaPlovdiv.bg честити рождения ден на Николай Киров и му пожелава още множество лични и професионални успехи!

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker