Ботев ПловдивФутбол

ЦСКА чака 300 хиляди от трансфер на “Ботев”

ЦСКА чака 300 хиляди евро от “Ботев” (Пловдив). “Червените” трябва да получат тези пари като процент от трансфера на Абел Анисе в Лудогорец. Играчът преминa от “армейците” при “канарчетата”, а след това бе продаден в Разград. “Ботев” плати 50 бона за правата на Анисе, но с уговорката, в касата на “Армията” да влязат половината пари от следващата продажба на играча. Както е известно, Лудогорец плати 600 хил. евро за този играч.

На “Българска армия”, чакат близо 300 хиляди от сделката за стартиралия кариерата си в България с екипа на Черноморец Aнисе. До този момент от пловдивския клуб не са превели никакви пари в касата на “червените”. ЦСКА има да взима и сериозна сума от трансфера на Спас Делев. Мерсин бави плащането и “армейците” вече са сезирали компетентните органи. Там сумата, която чакат на “Българска армия”, е сериозна и може наистина да стабилизира клуба.

 Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker