Локомотив ПловдивФутбол

ЦСКА и Локомотив завършиха на равно на “Армията”

Отборите на ЦСКА и Локомотив Пловдив завършиха 1:1 на стадион “Българска армия”. Това бе и последният двубой за двата отбора за този сезон.

Срешата започна добре за домакините, които още в петата минута можеха да поведат в резултата. Петров напредна добре и пусна към Гъргоров, който стреля, но кълбото мина в страни от вратата на Господинов. Малко след това Чочев пробва късмета си, но без успех.

В 14-ата минута Петров бе близо до попадение след хубав удар, който обаче бе избит от вратарят на гостите. Последваха още два опита на Петров да реализира, но Господинов отново бе на мястото си и не допусна гол.

В 29-ата минута Локомотив Пловдив поведе от първата си по-сериозна атака. Спас Делев бе намерен добре след центриране и с точен удар в левия ъгъл на М’Боли реализира за 1:0.

Още в следващата атака ЦСКА можеше да изравни след удар на Чочев, който мина на метри от вратата на Локомотив.

Така до края на полувремето не се стигна до други възможности и Локомотив води след първата част.

В 59-тата минута Тони Силва отправи силен удар от около 20 метра, но топката мина на метър от страничния стълб на вратата на Локомотив.

Три минути по-късно за пореден път Тони Силва навлезе в наказателното поле на Локомотив и отправи удар, но Йордан Господинов успя да го отрази.

В 70-тата минута Тодор Янчев изведе по прекрасен начин Емил Гъргоров, последния навлезе в наказателното поле и пусна пас към Силва, който с хубав удар оплете кълбото в мрежата на Локомотив.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Един Коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker