Ботев ПловдивФутбол

Цветан Василев към бултрасите: Не е далеч времето, в което ще мога да бъда полезен на любимия Ботев

Собственикът на Ботев Цветан Василев се обърна към феновете на тима от официалния си сайт. Вижте какво заяви Василев, публикуваме текста без редакторска намеса.

Скъпи привърженици на ФК „Ботев Пловдив“,

Поздравявам ви с представянето на „Ботев“ в настоящото първенство в „А“ група, което е повече от достойно. Това за пореден път доказва, че когато отбор и фенове са едно цяло, успехите са налице.

Обръщам се към вас с огромно уважение и преклонение пред верността ви към „Ботев Пловдив“. Гордея се, че в тези тежки времена вие не унивате и продължавате да оказвате вашата безрезервна подкрепа. Благодарен съм, че цените това, което успяхме заедно да постигнем.

Убеден съм, че опитите на криминално-политически кръгове да унищожат това, което изграждаме, няма да успеят. Тези, които ме познават, би следвало да знаят, че моите корени са здрави, а принципите ми – устойчиви. По света се уважават хората, които създават, а не които рушат. Дълбоко вярвам, че истината е на наша страна!

Аз ще продължа да се боря заедно с моите колеги за това! Смятам, че не е далече времето, в което ще мога да бъда полезен на любимия БОТЕВ.

Благодаря ви!

Цветан Василев

baner-tribuna-plovdiv-pod-statiiteХаресай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>

Подобни

5 Коментара

  1. Писна ми от твоите обръщения.Като си такава голяма света вода не напита, ако си невинен върни се в България и се бори да изчистиш името си.То така е много лесно, живей си с милионите и всяка седмица декларацийки някъде от другия край на света

  2. Долен и гнусен цигански номер от страна на гадния престъпник Цветан Василев(караибрахим)! Този изрод трябва да бъде разстрелян публично или да бъде вкаран до живот в затвора! С подобни обръщения, долния мангал се стреми да прикътка жълтата сган за кой ли път, за да може да спечели някаква рая на своя страна! Защо крадеца на милиарди, държавни пари не се прибере в България и тук да води борбата за своето “възмездие”? Защо габровския циганин беше в свитата на ДПС и слугите им Кръстева и Делян в продължение на над 10 години? На всички ни е ясно, че аферата около КТБ стана заради скандал между Пеевски и Василев, които до вчера бяха дупе и гащи и чинно слугуваха на ДПС и Доган и скандала с КТБ стана най-вече заради ужасно много пари, които трябваше да гушнат за кой ли път свинята и мангала! А жълтата сган за кой ли път се навежда на колосален престъпник, само за да бъде на пиедестала! ……И накрая били “ботевисти”! Ботевисти??? Не, просто долнопробна рая, заради която сме страдали 500 години под турско робство и която е слагала чалмите, само и само кесията да е пълна и нивичката да не не е отнета от поробителя! Няма нищо по-гнусно нещо от жълтура! А жълтура не е само фена на жълтия отбор, а двойник на Бай-Ганьо, който е описан от великия Алеко преди повече от век! Бил построил? Ами нали от крадените милиарди, трябва да хвърли някъде фандък, че да замаже очите на простолюдието! Бълха го ухапала! Да не ги дава тези пари от джоба си? В тези тежки времена за България във всички отрасли, гадът Василев пръска милиони без никакъв контрол и иска да продължава! Ами няма как да продължават тези безчинства и тва е! Всичко беше с предизвестен край много от отдавна! Тези истини ги знаят и жълтите селяни, но за тях е важено клуба им да е силен и да е сред първите, ако ще това е да е за сметка на държавата и гражданите и! Нищо, че зад тези пари стои Турция! Гнусна работа! Да кажеш, че Василев не е престъпник е все едно ние да кажем същото за Жоро Илиев! Да и в двата случая и ние и жълтите са видяли само хубаво от тези хора, но да се мъчиш да ги изкараш едва ли не “ангели”, защото давали пари и то крадени от нас гражданите на България вече е долнопробие! Типично Бай-Ганьовска черта! Били велики жълтите? Ами като сте велики, защо поне веднъж не направихте нещо САМ САМИ в историята си бе селяни, както не веднъж и в момента го правят Локомотивците?! Без да се молят на тоя и оня и без да коленичат пред разни мафиотски структури!? Всички черно-бели, дори и скептиците видяха, че става и без много пари! Само че се иска дупе, а на вас жълти селяни не ви стиска и никога не ви е стискало! Гъзете се на Караибрахим и се надявайте да се върне……..! Срам сте за България жълти еничари!

    1. Може, ама Наркомана нищо не изгради с парите от дрога…а му се кланяхте и правихте свирки…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker