бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивФутбол

ГЛЕДАЙ: Локо Пд се върна на пътя на победите след голова фиеста и успех над Царско село, ново попълнение с дебютен гол

Локомотив Пловдив победи като гост с 3:2 Царско село в първи мач от 9-ия кръг на efbet Лига. „Смърфовете“ бяха тотални господари на терена и само малшанса им попречи да запишат още по-изразителен успех. След този мач Локомотив остава 3-ти с 17 точки, колкото има и Левски, но сините са и с мач по-малко и на една зад лидера Лудогорец.

През първото полувреме Локомотив доминираше почти през цялото време. След няколко пропуснати положения, в 19-та минута „смърфовете“ откриха резултата след автогол на Георги Хашев. След центриране на Парвиз Умарбаев в наказателното поле на домакините, Малембана се извиси, а топката се удари в рамото на Хашев и влетя в мрежата за 1:0.

След гола домакините отговориха с удар от фаул, но Луков спаси. До края на полувремето Локо изпусна още няколко положения и резултата остана 1:0 за гостите.

Двубоят бе решен още преди да изминат и 10 минути от второто полувреме. Първо в 50-та минута новото попълнение на Локомотив Диниш Алмейда реализира за 2:0, след страхотно центриране на Умарбаев от ъглов удар.

Само три минути по-късно Ален Ожболт сложи точка на спора в двубоя. Словенеца подаде към Карагарен към дясното крило на атаката на Локомотив, последният центрира в наказателното поле и Ожболт засече с хубав удар в за 3:0. До края на мача пловдивчани свалиха темпото и Царско село успя да се възползва в 87-та минута. Георги Минчев отбеляза от дузпа. В последната секунда на добавеното време на мача, Родни Антуи вкара и втори гол за „царете“, но за повече нямаше време.

В 3-та минута отборът на Локомотив създаде първото положение в мача. Дейвид Малембана отне една топка в центъра на терена, след което пробяга около 20-30 метра с топка в крака и отправи изстрел по посока на вратата на Мартин Димитров, но доста неточно.

В 6-та минута се откри нова добра възможност за пловдивчани. Страхотен пас на Парвиз Умарбаев в наказателното поле намери непокрит Георги Илиев, но стражът на “царете” скъси ъгъла и ударът на халфа на Локомотив излезе в аут.

В 11-та минута след центриране от корнер Ален Ожболт стреля с глава, но над вратата.

В 15-та минута страхотна многоходова комбинация между Умарбаев, Ожболт и Илиев завърши с пас на последния към Карагарен, но подаването се оказа прекалено силно за крилото на гостите.

ГОООЛ! 1:0 за Локомотив след автогол на Георги Хашев в 19-та минута!
След разбъркване в наказателното поле на Царско село, топката бе изчистена като играч на домакините остана да лежи на терена. Топката достигна до Парвиз Умарбаев, който центрира към втората греда, а там Дейвид Малембана се извиси. Топката се удари в рамото на Георги Хашев и влезе във вратата на Мартин Димитров.

Веднага след гола домакините опитаха да натиснат и удар от фаул беше избит от Мартин Луков.

В 28-та минута хубаво центриране на Серкан Юсеин не беше уползотворено от Георги Минчев, който остана под топката.

В следващите минути и двата отбора опитваха атаки, но до интересни ситуации така и не се стигна.

В 43-та минута след хубаво центриране на Умарбаев в наказателното поле, Стивън Езе не успя да засече топката.

В 45-та минута удар на Минев бе блокиран.

В добавеното време на първата част, страхотно подаване на Карагарен намери Илиев в наказателното поле, който подаде на Ожболт. Той стреля, но след рикошет топката излезе в ъглов удар.

ГОООЛ! Диниш Алмейда вкарва дебютния си гол в официален мач за Локомотив в 50-та минута, 2:0 за “смърфовете”!
Диниш Алмейда отбеляза първия си гол за клуба. Той се разписа с глава след центриране на Умарбаев от корнер.

ГОООЛ! Нокаут аз домакините и 3:0 за Локо след гол на Ален Ожболт в 53-та минута.
Нов гол за Локомотив! Ален Ожболт се разписва след страхотна атака на “черно-белите”. Нападателят влезе в добра комбинация с Бирсент Карагарен, отклонявайки топката към крилото. Словенецът се придвижи добре зад гърба на защитниците, а Карагарен пусна подаване по земя, което Ожболт засече във вратата.

В следващите минути пловдивчани продължаваха да се забавляват на терена и да правят страхотни комбинации.

В 65-та минута Серкан пробва удар от фаул, който рикошира от външната страна на левия страничен стълб на Мартин Луков.

Темпото на игра значително спадна, като основно гостите задържаха добре топката и за Царско село бе изключително трудно да я владее.

В 84-та минута Карагарен направи невероятен пропуск след като от 4-5 метра сам срещу вратаря стеля високо над вратата.

ГОООЛ! Царско село вкарва почетно попадение, след като Георги Минчев отбеляза от дузпа в 87-та минута.

ГООЛ! Царско село върна и втори гол след като точен бе Родни Антуи в последната секунда на мача, но за повече време нямаше!

Стартови състави на двата отбора:

Царско село: Мартин Димитров, Мартин Кавдански, Ивайло Марков, Георги Хашев, Густаво Карбониери, Реян Даскалов, Серкан Юсеин, Божидар Кацаров, Веселин Минев, Родни Антуи, Георги Минчев

Резерви: Иван Чворович, Антонио Георгиев, Емануил Манев, Стойчо Папазов, Андерсон Кордейро, Венцислав Христов

Старши треньор: Никола Спасов

Локомотив Пд: Мартин Луков, Дейвид Малембана, Стивън Езе, Милош Петрович, Парвиз Умарбаев, Петър Витанов, Бирсент Карагарен, Йосип Томашевич, Георги Илиев, Димитър Илиев, Ален Ожболт

Резерви: Илко Пиргов, Лукас Масоеро, Един Бахтич, Момчил Цветанов, Николай Николаев, Диниш Алмейда

Старши треньор: Бруно Акрапович

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker