бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивФутбол

Христо Крушарски в агитката на Локомотив, пее песни редом с привържениците

Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски не спира да изненадва привържениците на “смърфовете”. Днес в двубоя срещу Левски, той реши да подкрепи отбора си заедно със запалянковците на клуба, научи отново TribunaPlovdiv.bg.

В началото на мача, Крушарски беше във ВИП-а на стадион “Георги Аспарухов”, но в 10-ата минута реши да напусне и да отиде в сектора за гости, където да пее песни с ултрасите на “черно-белите”.

Така бизнесменът тотално доказва колко се е запалил по Локомотив Пловдив, а това е сериозен признак, че намеренията за “смърфовете” му може да станат факт.

Още по темата:
Крушарски: Ако търся популизъм щях да съм президент на САЩ 

Припомняме Ви, че в началото на седмицата Христо Крушарски даде обширно интервю, в което разкри всичко важно около Локомотив. Вижте повече:

Христо Крушарски прави стадион Локомотив готов за УЕФА

Христо Крушарски пред TribunaPlovdiv.bg: Локо запали барута в мен, започваме Трибуна Бесика до месец (интервю) 

Христо Крушарски пред TribunaPlovdiv.bg (част II): Ще направя хотел на „Лаута“, срещнах се с финансовия министър заради Локо 

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв >>

Подобни

3 Коментара

  1. Беше мн близо до мен пееше песни пляскашв . един човек на 70 години отидеи го поздр а той го прегьрна и каза само Локо

  2. тоя човек е нещо неповторимо.Тук не говорим за пари,говорим за нещо,което всеки един носи от нас.Явно това нещо влезе и в него.Магията на Локомотив :)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker