бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивФутбол

Христо Златински и семейството му катастрофираха жестоко

Бившият футболист на Локомотив и настоящ на Лудогорец Христо Златински катастрофира жестоко заедно със семейството си по пътя Русе – Разград.

Златински, бременната му съпруга и 4-годишното му дете са ранени и настанени в русенската болница. Те са оцелели благодарение на въздушните възглавници.

Катастрофата е станала малко преди 15 часа на изхода на Русе, на мокър път, съобщава БГНЕС. Лек автомобил “Фиат Мареа” се е движил в посока Разград, когато е бил изпреварен от тежкотоварен камион. Камионът рязко е направил завой, без да даде никакъв сигнал, и за да избегне удара, шофьорът на “Фиат”-а е набил спирачки. На мокрия път обаче колата му се е унесла и се е ударила челно в идващия отсреща джип “БМВ Х5”, в който са пътували семейство Златински. При удара футболистът, съпругата му Ваня и детето им са били спасени единствено от коланите и въздушните възглавници. При рязкото спиране на “Фиат”-а в него на свой ред се удря движещият се зад него “Нисан”.

На мястото на катастрофата са били изпратени незабавно четири линейки. В болницата са откарани Христо Златински с травми във врата и на главата, бременната му съпруга с порезни рани, както и тримата пътници във “Фиат”-а. Най-сериозно е положението на 68-годишния Иво Влаев, който е с политравми на гръдния кош и корема. Той е бил затиснат и се е наложило да се реже колата. По-леко са ранени съпругата му Динка Влаева на 70 години и водачът на автомобила Христо Влаев на 39 години.

Заради катастрофата движението на пътя Русе-Разград бе затруднено./БГНЕС

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>

Подобни

3 Коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker