бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивПърва ЛигаФутбол

Христо Бонев: Не съм съгласен с избора на Ивелин Попов за №1!

Легендата на Локомотив и българския футбол Христо Бонев изрази недоволство от резултатите от анкетата за Футболист на годината. Както е известно, нападателят на Спартак (Москва) Ивелин Попов бе избран за най-добър играч за трети път, с което се изравни по този показател със Зума.

”Анкетата просто изгуби смисъла си в този си вид. Не искам да бъда разбран погрешно, нямам нищо против Ивелин Попов. Нямам и ревност, че се е изравнил с мен по този показател. Тези, които трябва, знаят, че злоба и завист са ми чужди. Не е нужно да припомням, че при мен като национален селекционер Боби Михайлов подобри рекорда ми по мачове в държавния ни тим. И то в период, когато Боби и Здравко Здравков бяха равностойни, и ако исках, нямаше да дам на Михайлов да ме задмине. Това обаче нямаше да бъде честно, защото той напълно заслужава да бъде рекордьор. Освен това знам колко подло постъпиха с мен и не ми позволиха да вляза в Клуб 100 по мачове с националната фланелка. Не исках друг да изпитва същото.

Аз харесвам Ивелин Попов като футболист и мисля, че е от малкото качествени играчи, които имаме в момента. По никакъв начин не искам да го обидя. Не съм съгласен обаче с избора на Попов за №1. Според мен бе избран просто по инерция.

Личното ми мнение, че Мартин Камбуров трябваше да бъде избран за №1. През миналата година той задмина мен, Наско Сираков и Динко Дерменджиев по вкарани голове. Бе истински лидер на любимия ни Локомотив, а за кратко време се превърна такъв и в Берое. Помнете ми думата, скоро няма да имаме такъв голям голмайстор!

По-напред в анкетата трябваше да е и Тодор Неделев. Той беше с най-голям принос за двете купи на съгражданите от Ботев. Да спечелиш трофей с Левски, ЦСКА и Лудогорец не е трудно. Неделев обаче закара канарчетата на почетната стълбица и това трябваше да бъде отчетено по-добре.

Тошко единствен в нашия футбол може да твори и импровизира на терена. Дано през новата година се развие още повече и да направи успешен трансфер в голям западен клуб, защото тукашното първенство вече не отговаря на класата му. Аз лично съм му голям фен. Не го харесвам единствено когато играе срещу Локомотив.

Не искам да се бъркам в работата на журналистите, но съм убеден, че резултатите от анкетата не са от полза на футбола ни”, сподели Христо Бонев пред Марица.

Подобни

Един Коментар

  1. Смешен избор според мен и Мартин Камбуров е Неделев са по- добри от Попето.Журналистите са сбъркани тотално :)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker