бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивФутбол

Херо и Мъри тръгват за Румъния за последни преговори с трансферна цел номер 1

Спортно-техническият директбр на Ботев (Пд) Димитър Димитров и треньорът Станимир Стоилов заминават в петък за финални преговори с капитана на Астра (Гюргево) Константин Бъдеску. Халфът е трансферна цел №1 на „канарчетата”, пише “Меридиан мач”. През настоящия сезон във всички турнири той е изиграл 40 мача, в които е вкарал 21 гола и 16 асистенции. Херо и Мъри задължително търсят типичния плеймейкър, който да връзва играта на „жълто-черните”, тъй като от новия сезон схемата отново ще бъде сменена на 4-2-3-1.

Херо и Стоилов ще гледат на живо финала за купата на южната ни съседка между Стяуа и Астра. След двубоя ще има среща между Бъдеску и хората от Ботев (Пд). Футболистът е свободен агент след 30 юни. Вчера на базата в Коматево президентът Иван Джиджев, спортният директор Димитър Димитров и треньорът Станимир Стоилов обсъждаха селекцията, както и предстоящите лагери. Независимо че Херо вече работи за пловдивския клуб, той официално ще встъпи в длъжност от 1 юни, откогато е договорът му. Вчера на футболен комплекс „Ботев 1912 се появиха и новите фигури в екипа на Херо и Мъри. Георги Чиликов и Петър Колев също минаха през офиса на шефа Иван Джиджев. Дуото ще отговаря за скаутската мрежа на първия отбор.

Следи всичко около трансферите на Локомотив с категорията „Трансфери, слухове и програма“ на TribunaPlovdiv.bg. 

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Един Коментар

  1. браво херо!с теб сме хващай мърчо и го научи малко,че не става с неговите простотии само

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker