Първа ЛигаФутбол

Фурнаджиев: Най-сигурното нещо изглежда, че Лудогорец ще е шампион

Вицепрезидентът на Българския футболен съюз Атанас Фурнаджиев потвърди новината на TribunaPlovdiv.bg от вчера, че примката около сезона в България се затяга с пълна сила.

Както ви съобщихме, пред БФС опциите за доиграване на сезона вече не са много, като по всяка вероятност ще изберат да се изиграят оставащите два кръга от тази част на сезона, с което да бъде обявено и крайното класиране.

Примката около футбола в България се затяга! Сезонът приключва след два кръга, а Купата се доиграва?

“Крайният вариант е първенството да завърши при сегашното класиране. Има шансове да се възприеме и идеята да се доиграят само последните два кръга от редовния сезон. На този етап е много трудно да се правят каквито и да било прогнози заради извънредното положение в страната и епидемията от коронавирус.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

Няма как да знаем колко време ще бъде необходимо за да се излезе от тази безпрецедентна криза и отново да се играе футбол. Ситуацията е динамична и ще се решава тогава, когато имаме сигурност. Но най-сигурното нещо в момента изглежда, че Лудогорец ще запази титлата си”

“Поддържаме контакт с клубовете, търсим мнението им – коментира изпълнителният директор на БФС Борислав Попов.

tribunasofia

Обсъжда се и дали следващия сезон да има смяна на формата с нови два отбора в Първа лига. Лошото е, че има клубове, които са на ръба на фалита и може да не издържат. Проблемите са много и търсим решения за да помогнем. За жалост БФС не разполага с пари, които да дава. Всичко зависи от това как ще се развие кризата с разпространението на коронавирус в България и света.”

https://www.tribunaplovdiv.bg/1000-лв-начален-онлайн-казино-бонус-от-efbet-де/

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker