бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивФутбол

Ферарио Спасов: Страхотен завършек на годината

Наставникът на Ботев (Пловдив) Ферарио Спасов даде отлична оценка за представянето на тима в последните мачове. Днес “канарчетата” победиха Витоша (Бистрица) с 2:0, записвайки шеста поредна победа в шампионата и общо седма във всички турнири.

“Не мисля, че мачът беше лек. Всеки мач има своите изисквания. Това беше последен мач за сезона. Завършихме по един отличен начин сезона с удобна серия. Забравихме негативните впечатления, които имахме в началото.

Много близо сме до мястото, което до известно време не беше постижимо. За мен най-силен беше мачът срещу Лудогорец, който не трябваше да загубим. Моята оценка за представянето на отбора е впечатляваща. Показателно е, че се завръща доверието към отбора. За мен е голям късмет, че попаднах в отбора в този момент”.

“Имаме някои виждания, но в селекцията ще настъпят малки промени, защото колективът е страхотен. Ще преценяваме. За мен е най-важно да запазим този отбор. Футболистите от школата да продължават да се представят така. Сега ни предстои подготовка”.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker