бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивФутбол

Фенове, общинари и архитетки ще търсят Марешки за “Бесика”

Днес се проведе среща за бъдещето на “Трибуна Бесика”, предаде репортер на TribunaPlovdiv.bg.

На нея се дискутира как ще се процедира с бъдещето на “Трибуна Бесика”, след като бившият собственик на Локомотив Пловдив Веселин Марешки обеща да построи трибуната с най-върлите феновете на отбора.

За целта трибуната беше бутната, но вече няколко месеца развитието около строителството е спряло. На срещата взеха участие архитетки и общинари, сред които главният архитект на трибуната архитект Никола Балджиев и заместник кмета по спорта Георги Тютюков.

Според архитекта цялостното строителство на трибуна струва близо 5 000 000 лева, като в нея влизат и зала, фенмагазин, музей и други. Балджиев заяви още, че само трибуната и козирката ще излезе 1 600 000 лева.

Атанас Узунов пък заяви, че Марешки не си вдига телефона и той говори единствено с адвокатите му и бившият изпълнителен директор Николай Почеканов.

Всички бяха категорични, че ще търсят Марешки, за да се разбера ще изпълни ли той обещанието си да построи трибуната или не.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker