Локомотив ПловдивФутбол

Феновете на Локомотив се заканиха за нови протести

Феновете на Локомотив, които присъстваха и станаха свидетели как Общинския съвет прие развалянето на концесията на стадион “Христо Ботев” ще обмислят следващите си действия.

Веднага след гласуването те напуснаха залата, като част от реплкликите, които се чуваха бяха: „Ей така ги раздавате тия милиони“!, „Ще се видим на улицата“! и „Следващият път няма да бъдем толкова кротки”!

Пред общинския съвет представител на феновете заяви: „Искахме да чуем аргументите за развалянето на тази концесия по този начин. Искахме да разберем с кой кметът Здравко Димитров е договорил това разваляне по взаимно съгласие. Ние не сме против развалянето на тази концесия, а сме против ощетяването на бюджета на града. Защо не се построи стадион Пловдив. Всички трябва да се обединим около построяването на градския стадион, а не да се угажда на една група хора.

Тепърва ще предприемем следващите си действия. Част от тях бяха оповестени в декларацията, която прочетохме и която вчера разпространихме. Тази наша позиция е подготвена от юристи, а не сме я писали фенове просто ей така. Тя е издържана юредически. Предстои да се съберем и да вземем решение за последващи наши действия.“

Подобни

Един Коментар

  1. Истината е в сезирането на компетентните европейски институции. Нашите няма да си мръднат пръста, знаем си ги, особено Прокуратурата. Протести и натиск от Европа, това е вярната формула! Мирни, разбира се!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker