Ботев ПловдивФутбол

Уреден ли е Левски – Ботев? Вижте мнението на специалист по залозите

Васил Колев, който е собственик на един от най-старите български сайтове за прогнози и стратегии – pecheli.net говори пред TribunaPlovdiv.bg относно изтегления от букмейкърските къщи двубой между Левски и Ботев.

Както е известно, двата отбора играха вчера на стадион “Георги Аспарухов”. През първата част “канарчетата” поведоха в 19-ата минута с гол на Цветелин Чунчуков и така първото полувреме завърши с преднина на гостите. Преди началото на втората част обаче, най-големите букмейкърски къщи в света изтеглиха срещата от тиражите си. С подновяването на второто полувреме, Левски успя да обърне срещата с голове на Владимир Гаджев в 51-ата минута и Луис Педро в 90-ата. Така срещата излезе 2/1, което е било около 23 коефициент.

“Има много слухове, че мачът е уговорен. Впрочем и на мен ми мина през главата тази мисъл, когато на полувремето видях, че Бет365 свали мача.
Така наречената обръщалка няма нищо като движения, дори напротив – коефициентът се е вдигал. Няма никакъв начин това да се случи при подобна уговорка за такъв сценарий между двата отбора. Другият възможен “цирк” е Ботев да бие на полувремето. Там също коефициентът се е вдигал. Например от 5.00 е стигнал до 7.00 на Бет365, което значи, че рискът за компанията е бил на това Левски да води или да е равен.

Иначе коефициентът на Левски падаше от отварянето на пазара, което е нормално и не ги стресира. Факт е, че дълго време се задържа на 1.50.
А сега да ви кажа и две истини. Първата е, че мач наистина се спира при съмнителни залози на една опция. Т.е. ако коефициентът примерно при 0-1 си остане 1.50 на база залози. Той се движи нормално около 2.00. Това значи, че има залози, но не са ги плашили особено. Причината за спирането най-вероятно е, че букмейкърите не са имали скаут на трибуните заради това, че мачът е при закрити врати. Забавянето на телевизионния сигнал винаги създава рискове в подобни случаи. Факт е, че мачът е спрян при всички букмейкъри едновременно. Няма как всички да получат едновременно риск, особено такива, които не приемат залози от българи. Аз твърдя, че мачът не е уреден за да се играе тото.”, сподели Васил Колев от pecheli.net.

baner-tribuna-plovdiv-pod-statiiteХаресай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>

Подобни

3 Коментара

  1. Мачът беше спрях от повечето букмейкъри още в НАЧАЛОТО,А НЕ СЛЕД ГОЛА!тъй като диема не предаваше на живо,това е единствената причина.Азиатските сайтове го имаха през цялото време!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker