бетано най-добър сайт за слот игри
ДюшИз градаФутбол

УЕФА помага с 1 милион за Евро 2015, мачовете на живо по Евроспорт

УЕФА ще помогне с 1 милион евро за организацията на Евро 2015 за юноши до 17 години, което ще е у нас. Останалите средства трябва да дойдат от държавни и общински бюджети.

Пловдив вече обяви, че са предвидени над 1,45 милиона лева за реконструкция на стадиони и организация. Не само за мачове, а и за бази на отборите.

Общият бюджет на първенството няма да надхвърли 3 милиона евро. А точно Пловдив ще изнесе огромната тежест на турнира догодина.

Откриването е на 6 май, финалът е на 22 май – все в Пловдив, както и всички мачове след 1/4-финалите. Турнирът ще е с 16 отбора.

В началото първенството ще има два центъра – Център “А” – Пловдив, и Център “Б” – Бургас. Отборите ще бъдат разделени на 4 групи по 4, като първите два от всяка група се класират за четвъртфиналите.

Осем отбора от две групи ще са базирани в Пловдив, другите 8 – в Бургас. На финала със сигурност ще присъства Мишел Платини, шефът на УЕФА.

Идеята е мачът за титлата да се играе на новия стадион “Христо Ботев”, който се строи в момента и се планира да е завършен около март 2015-а.

Домът на “Ботев” се издига с бързи темпове и засега има гаранции, че ще е готов да приеме финала на Евро 2015.

Мачовете от турнира са планирани за излъчване по тв канала Eurosport. Надпреварата ще е огромна реклама за България. Затова и организацията върви още от избирането ни за домакин преди 2 години.

Труд

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker