АкадемикБаскетбол

Треньорът на Академик скочи на съдиите след мача с Балкан

Ние знаем къде ни е мястото, но не може да се подиграват с отбора и труда ни, заяви треньорът на Академик Бултекс 99 Асен Николов след поражението в Ботевград.

„Първо искам да поздравя отбора на Балкан. През второто полувреме играхме със същото желание и агресия, затова искам да поздравя моите момчета. Те са моралните победители в този мач”, каза още той.

На въпрос кой се подиграва с отбора му, специалистът отговори: “Визирам някои хора. Няма да конкретизирам, може да е шофьорът на автобуса или готвачката в ресторанта. Имаше причина да загубим този мач и тя не е в нас. Има записи, може да ги гледате и тогава ще разберем кой е виновникът”.

“Играем с Балкан, не с някой отбор, който е от нашата черга. Те са фаворит за титлата тази година. Искате този отбор, с тази селекция, който играе във ФИБА Къп, ние да го победим, въпреки страничните причини. Не съм много убеден как може да стане това. Знаете за какво говоря, не ме карайте да конкретизирам, за да си докарвам глоби. Няма отбелязано флагче за четвърто нарушение. В момента се дават два фаула, слага се флагчето. Аз питам на масата и ми се дава техническо нарушение за това питане”, продължи ядосаният Николов.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker