Ботев ПловдивФутбол

Тошко Неделев отказа почивка в Дубай, за да се готви за Майнц

Тодор Неделев се отказа от почивка по Коледа и Нова година в Дубай, тъй като цялото му внимание е насочено към връщането на спортната форма, пише в-к “Труд”. Звездата на Ботев претърпя операция на ходилото в средата на септември.

Осмицата бе награден от шефа на “канарчетата” с почивка в ОАЕ за двата гола при 2:1 над Левски в Пловдив през август, но и досега не се е възползвал от ваучерите. Воаяж със сигурност няма да има до Нова година, защото националът всеки ден трябва да работи по индивидуален план на кондиционните спецове на Майнц.

Официалното представяне на Неделев в Германия е планирано за 3 януари, като засега той е единственото зимно попълнение. Треньорът на “червено-белите” Томас Тухел възнамерява да използва българския национал като дясно или ляво крило, но има и вариант да започне да го налага като типична десетка. Това ще стане, ако не бъде привлечен 24-годишният южнокореец Я-Чеол Коо от Волфсбург.

Зимната подготовка на Неделев и новите му съотборници ще е от 4 до 12 януари в испанския курорт Марбея. За 15 януари е насрочена първата контрола – срещу втородивизионния Франкфурт край най-голямото летище в Европа.

В Майнц са леко озадачени, че Неделев не говори английски и за 3 месеца не е напреднал изобщо с немския език.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук от тук >>

Подобни

Един Коментар

  1. Това е един истински боец,който иска да се подготви както трябва и след това вече като за подарък може да си позволи да отиде до Дубай. А това е един град,който е изпълнен с модерни небостъргачи като Емирските Кули, както и много високи сгради най- високите в света, луксозния 7-звезден хотел Бурж Ал Араб, който се е превърнал се в символ на Дубай, и най- вероятно и той ще отседне в него.До скоро симислех, че има само 6 звездни хотели,но уви ето че има 7 има.Дано спортната му форма не го напуска и да се представи достойно и да е доволен най вече той.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker