бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивФутбол

Тотална простотия! Вижте защо Гонзо трябваше да бъде изгонен от скамейката на Левски

Старши треньорът на Левски Георги Иванов трябваше да бъде изгонен от скамейката на Левски през втората част. Гонзо влезе на терена и се опита да спъне Йордан Христов при атака на Ботев.

Иванов през целия мач репликираше бултрасите и се заяждаше с тях. Въпреки това забележка от страната на 4-ия съдия не последва. Грозната стъпка на Георги Иванов не остана не забелязана от 4-ия съдия, който обаче не го изгони.

Дали ДК към БФС ще накаже Георги Иванов след като има доказателство какво е направил Гонзо ще видим.

coTvuKB

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

5 Коментара

  1. Ми аз съм си Левскар ! Нямаме парички и сега на Гонзо и компания свирки ще правим!!!! Пък и това жълто малко педераско ми се вижда а?

  2. Стига сте писали глупости Иванов ли се заяждаше с трибуната или тая жълта пасмина с него .Уточнете го правилно през цялото време му подвикваха Гонзо-Курво …….Да идат да му направят един кавал на Гонзо тая смешна турска сган

  3. ами това в следствие на злобните селяни по трибуните ,които не спряха да качват лозунги с обиди към Локомотив и Левски , а скандиранията ГОНЗО КУРВО ,бяха малко преди този случай ,нека всяка жаба да си знае гьола .Браво на Гонзо

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker