бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивФутбол

Тервел Златев за Локо Пд, Вуцов, Джиджев, Стаховяк, Иршак и друго

Изпълнителният директор на Ботев Пловдив Тервел Златев коментира пред  Дарик радио , целите на „канарчетата” , положението с Томаш Иршак  и Адам Стаховяк, и има ли още какво да допълни към състава си треньора на жълто-черните.  Златев пожела реванш в дербито с Локмотив Пловдив.

„От много гледни точки е важно Ботев да се класира в първата шестица – развитие на играчи, реализацията им в бъдещ етап, имидж, участие на играчите в националните гарнитури. Но това не трябва да е самоцел и не на всяка цена. Ако успеем да спечелим 9 точки в следващите мачове, ще имаме шансове да попаднем в първата шестица. Така че, всичко ще бъде в нашите глави и крака. Ако подходим сериозно и имаме нужната доза шанс, мисля, че ще достигнем първата шестица“, коментира Златев.

„Разбира се, че гледаме доста играчи. Желанието на нашия треньор е да привлечем офанзивен футболист. Ние имаме желание това да бъде Карачанаков. Разговаряхме няколко пъти с него. Това обаче не е самоцел, ако Антон желае да дойде да играе в Ботев – добре, в противен случай има и други предложения. До края на трансферния период се надявам да имаме играч на тази позиция“.

„Техните възнаграждения са доста по-високи, а Ботев не желае да нарушава своята рамка заради тези двама играчи. Проведохме няколко пъти преговори с тях, а те не пожелаха да редуцират своите възнаграждения. Така че, ние се разбрахме с тях те да си търсят други клубове, в които да продължат. Ако обаче не успеят да си намерят отбори, тогава имат уверението, че ще останат в Ботев“.

„Българският футболен фолклор е доста особен, но не е по-различен от този в цял свят. По случая с Анисе ние излязохме със съответна декларация. Ние не желаем да ощетяваме никого. Има си компетентни органи, които да се произнесат по договора. Ботев подхожда максимално коректно към своите партньори и щом има решение на съответния орган, Ботев ще се съобрази с него и ще реагира мигновено. И нашите аргументи, и защита в този случай, сочат, че не дължим пари. Относно господин Вуцов, максимално сме подпомагали неговата работа. Не съм запознат с неговите забележки относно нашата съвместна дейност и за какъв скандал става дума. Той бе ръководител на спортно-техническия щаб, който в един момент допусна доста слаби резултати, взе се решение да бъде освободен и аз се съобразих с това. Всичко е било в името на доброто на Ботев. Пожелавам му успех“, каза ръководителят.

„Иван Джиджев участва дейно в моето привличане в Ботев. С него всекидневно работя и съм в контакт с него. Надявам се продължим нашето партньорство. Не смятам, че някога е имало или ще имам с него пререкания. Ако Съветът на директорите прецени, че аз не изпълнявам своите задължения, или съм ощетил клуба, съм готов на мига да освободя своята позиция в името на доброто на отбора“.

За предстоящото дерби и конфликтите между феновете шефът на „канарчетата” заяви:

„Доста обширен въпрос. Това напрежение между феновете между двата отбора, нашата амбиция е да работим за намаляване на агресията и създаване на нормални отношения. Смятам, че едно нормално съперничество, лишено от тази агресия, дава много повече. Тази агресия понякога стига до нанасяне тежки повреди. Ние трябва да служим за пример и да покажем, че спортният дух и спортсменството са на първо място. Видя се, че след отпадането за Купата от Локомотив, бе освободен старши треньорът. Доста болезнено бе. Локо Пд е голям дразнител за отбора и се надявам, че всички сме си направили заключенията и сега ще излезем победители и ще вземем своеобразен реванш“.

reklamaposledenХаресай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв >>

Подобни

3 Коментара

  1. Ех Тервелчо,ех мамин златин,как те е страх само и тебе от Локомотив….само като ти чета думичките за отбора на Пловдив и избухвам в смях :D тъжно,тъжноо :D жалко,че и на Лаута сега ще ви го сложим така добре,че още по време на мача ще ти искат оставчицата :D

    1. Какво ще сложиш? От десет мача взехте един и големи станахте. Дано все така да е, след като толкова се радвате. Не коментирай Ботев Пд, ами прати един СМС, че станахте за срам. Точно 93 СМС-а! Толкова ли останахте или от мислене по Ботев забравихте за Локо?

      1. Не знаеш,какво ще ви сложим ли?Ние всеки път ви го слагаме бе пич!!!
        Вие си го знаете,какво се првите!!!
        Бе пич,за последните 15 години,имате двечки победи ли бяха….останалото са равни или наши победи!!!
        Ти смс-ите не ги мисли!!!
        Нас не ни мислете,ние ще драпаме,ще се влачим,но пак ще оцелеем!!!Не напразно сме на четвърт финал и ви направихме за смях насред селото ви!!!
        Така,че айде малко по-спокойно!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker